De Baby Spa
Spitsenhagen 9, 3078 BM Rotterdam

Ultiem genieten voor het hele gezin

De Baby Spa zorgt voor een veilige, schone omgeving voor zowel ouder (s) en kind. Alleen op deze manier kunnen wij garant staan voor een unieke, waardevolle ervaring waar onze gasten met plezier op terugkijken. De Baby Spa biedt verschillende mogelijkheden, dus kom ook gezellig!

Baby Float

Je kleintje krijgt een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen en ontspannen in het warme water van de baby jacuzzi. De bubbels krijgen zelfs na een tijdje gekleurde lampjes! 

Shantala baby massage

Onder begeleiding van een professioneel masseuse ga jij je kleintje zelf masseren, hoe leuk? Het is zowel voor ouder als kind een mooi moment van liefdevolle aandacht. Je leert niet alleen hoe je ook thuis jouw kleintje kan masseren, maar het heeft ook allerlei positieve effecten voor je kind.

Fun Float

De Baby Spa biedt een nieuw wellness arrangement voor baby's tussen 8 en 12 maanden oud. Je kleintje zal heerlijk spelen en ontspannend in de warme jacuzzi. Ook kun je op vriendjesdate, dat houdt in dat je samen met een vriendin, zus, collega etc. kan komen met jullie kleintjes. Dubbel genieten en super gezellig natuurlijk!