Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam

Lekker lezen of gezellig voorlezen samen met kinderen.

Boeken lenen en meer in de bibliotheek van Rotterdam

In de Bibliotheek van Rotterdam kun je naast boeken lenen nog veel meer doen. Kinderen kunnen van alles beleven in de bibliotheek van Rotterdam. En extra leuk, vaak zijn deze leuk kinderactiviteiten gratis.  Zo zijn er regelmatig voorleesuurtjes voor peuters en kleuters in de verschillende vestigingen van de bibliotheek. Verder kunnen kinderen naar theatervoorstellingen, games maken en spelen en workshops volgen. 

Bibliotheek voor kinderen

Wist je dat een lidmaatschap voor de bibliotheek gratis is voor kinderen tot18 jaar? Kijk hier hoe je lid kan worden van de bibliotheek Rotterdam

Verschillende locaties van de Bibliotheek Rotterdam

Naast de centrale bibliotheek van Rotterdam, zijn er diverse bibliotheek vestigingen in de regio Rotterdam. Kijk hier voor een handig overzicht met alle openingstijden. 

Maakplaats101 voor kinderen

Maakplaats010 is een werkplaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Hier staan de nieuwste technieken voor kinderen klaar, zoals 3D-printers en een lasersnijder waarmee je een idee om kunt zetten in een voorwerp. Op vaste tijden kunnen kinderen hier hun eigen ontwerpen maken en wokshops volgen (kijk hier voor meer info)

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Indoor