Kinderfeestje bij Mad Science

Het coolste kinderfeestje ooit! 

Tijdens een kinderfeestje van Mad Science ontdek je de wondere wereld van Wetenschap & Techniek.

Misschien kent je kind ze al wel: de (te) gekke professoren van Mad Science. De afgelopen jaren zijn ze immens populair geworden onder de kinderen en dat is niet voor niks! De professoren laten kinderen op speelse en stoere manier kennis maken met de wetenschap.

Welk kind wil er nou niet dingen de lucht in laten schieten, een vulkaan nabootsen en nog meer van dat soort coole experimenten uitvoeren?!

Natuurlijk wordt er aan de veiligheid gedacht, maar hier merken de kinderen niks van, want als zij voor één dag junior scientist zijn, mogen ze dingen doen die normaal gesproken écht niet mogen. 

Origineel kinderfeest met Mad Science

De kinderfeestjes van Mad Science staan bol van spectaculaire demonstraties en spannende proefjes en experimenten die ze zelf mogen uitvoeren tijdens het feestje. 

De (te) gekke professoren van Mad Science hebben door de duizenden kinderfeestjes die ze al hebben verzorgd de ervaring in huis om de verjaardag van je kind echt speciaal te maken.

Dit kinderfeestje zal nog lang worden nabesproken!

Kinderfeestje op maat

Een Mad Science kinderfeestje is een feest op maat, want je kiest zelf de take-home en eventuele aanvullende activiteiten. Zo kunnen de kids suikerspinnen maken, draaikolken schieten, een raket lanceren en nog veel meer. En wat dacht je van je eigen kneedgum of slijm maken om mee naar huis te nemen?!

Op diverse locaties in de regio Rotterdam kunnen deze kinderfeestjes georganiseerd worden.

Tip: bekijk samen met je kind de video onder aan deze pagina!

Een kinderfeestje is een belangrijke mijlpaal voor elk kind! Geef je kind daarom een Mad Science feest en maak er een feest van om nooit te vergeten!

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor