Vier je kinderfeestje bij Avontura Barendrecht

Bijdorp-Oost 2, 2992 LA Barendrecht

Zoek je een tof kinderfeestje in de buurt van Barendrecht? Een plekje waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven en jij mag toekijken? Die hebben we gevonden voor je!

Kinderfeestje bij Avontura Barendrecht

Een kinderfeest vieren in de binnenspeeltuin van Avontura staat garant voor een geslaagde middag! Overal waar je kijkt zijn speelpleinen met allemaal een eigen thema. De kinderen zijn niet zomaar uitgespeeld bij Avontura Barendrecht, er is zo veel te doen! Zo is er bijvoorbeeld:

  • een blokkenhoek waar je de mooiste creaties kunt bouwen,
  • een klimwand,
  • een snowglider, waar je met een band vanaf kunt roetsjen,
  • een uitdagende klimvulkaan (vanaf de uitkijkpost zie je misschien je vriendjes en vriendinnetjes wel lopen!), 
  • een structuur met ballenbak
  • een peuterplein voor de kleinste avonturiers.

Als je een kinderfeestje wilt boeken bij Avontura Barendrecht kun je kiezen uit de volgende feestjes: 

Kinderfeestje Okke

Bij dit feestje is er een tafel gereserveerd speciaal voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens het hele feestje is er onbeperkt ranja.

Zodra de honger toeslaat krijgen de kids frietjes met saus, met een ijsje toe. Voor de jarige zal er een cadeautje klaar liggen... Wat zou het zijn?! 

Het kinderfeestje Okke kost € 11,- per kind (dit is inclusief toegang tot de binnenspeeltuin) 

Kinderfeestje Pi

Bij dit feestje is er een tafel gereserveerd speciaal voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens het hele feestje is er onbeperkt ranja. 

Zodra de honger toeslaat krijgen de kids frietjes met een lekkere snack óf poffertjes, met een ijsje toe. Voor de jarige zal er een cadeautje klaar liggen... Spannend!! 

Het kinderfeestje Pi kost € 12,50 per kind (dit is inclusief toegang tot de binnenspeeltuin)

Kinderfeestje Avontura

Wie jarig is trakteert, toch? In het geval van dit feestje wel in ieder geval. De kinderen mogen bij dit feestje namelijk onbeperkt binnen spelen, onbeperkt ranja drinken, ze mogen kiezen tussen frietjes met een snack of poffertjes en krijgen een ijsje. Daarnaast ligt er voor álle kinderen een cadeautje klaar! 

Natuurlijk is er ook voor de kinderen van het feestje Avontura een tafel gereserveerd waar ze even kunnen uitrusten en bij kunnen komen van al dat spelen. 

Het kinderfeestje Avontura kost € 14,50 per kind (dit is inclusief toegang tot de binnenspeeltuin)

Willen jullie je kinderfeestje hier gaan vieren? Je kunt direct online boeken! Ga daarvoor naar de website van Avontura Barendrecht, selecteer het feestje dat jullie willen vieren en een datum. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier!