Een kinderfeestje op een plek waar kinderen zich uuuuuren kunnen vermaken? Dat vind je hier. 

Indoorpretpark Maassluis

Het leuke aan kinderfeestjes is dat je steeds op andere toffe plekken komt. Sommige kinderen vieren hun kinderfeestje bijvoorbeeld in een trampolinehal; supercool! Andere kinderen vieren hun feestje in een indoorspeeltuin, ook heel gaaf! En weer andere kinderen gaan gewoon naar allebei, hoe tof is dat?! Bij Indoorpretpark Maassluis mogen kinderen namelijk spelen én springen, voor één prijs.

Kinderfeestjes in de indoorspeeltuin en trampolinehal  

Nog meer lol tijdens het kinderfeestje

Ze spelen dus in de binnenspeeltuin en jumpen in de trampolinehal. Maar dat is nog niet alles... Ze kunnen namelijk ook nog een potje funbowlen en ook nog eens glow in the dark golf!

Het Feestpakket

Als je het kinderfeestje in dit indoor pretpark gaat vieren, betaal je de reguliere entreeprijs. Omdat kinderen nou eenmaal dorstig en hongerig worden van springen en spelen, kun je een speciaal samengesteld Feestpakket reserveren. 

Het Feestpakket kun je boeken vanaf 5 kinderen. Hiermee krijgen de kinderen een siroop, patatjes met saus, een muntje voor een ijsje of slushpuppie, een potje funbowlen én de jarige krijgt jumpsokken. Als dat geen feestje wordt...!

Trampoline springen op je kinderfeest: springsokken

Voor de veiligheid en hygiëne zijn speciale sokken verplicht. Je kunt deze aanschaffen voor € 1,50. Ze mogen hierna mee naar huis en kunnen in de was. De volgende keer dat je gaat trampolinespringen kun je deze zelfde sokken gewoon weer meenemen. TIP: Je kunt dus op de uitnodiging vragen of kinderen al trampolinesokken hebben en deze mee willen nemen. 

Willen jullie zo'n tof kinderfeestje in Indoorpretpark Maassluis? Ga dan naar de website voor meer informatie of bel 0103133830 om een datum vast te leggen. Veel plezier!