Kinderfeestje in het zwembad - zwemfeestje of zeemeerminfeestje

Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

Vier je kinderfeestje in het zwembad! 

Bij Sportboulevard Dordecht kun je terecht voor te gekke kinderfeestjes in het water. Als je hier je feestje wilt vieren heb je keuze uit twee kinderfeestjes: 

Zwemfeestje

Tijdens het zwemfeestje mag je natuurlijk gewoon lekker vrij zwemmen. Wanneer de honger toeslaat krijgen jullie frietjes met een snack, die mag je zelf kiezen, en onbeperkt ranja om de dorst te lessen. Voor de jarige ligt er een verrassing klaar in het Sportcafé!

Het zwemfeestje kan geboekt worden bij minimaal 8 (betalende) personen, de jarige is gratis. 
Tarief: € 12,70 per persoon.

TIP: er worden regelmatig zwemdisco's georganiseerd bij de Sportboulevard in Dordrecht. Dat is natuurlijk ook een heel leuk moment om je feestje te vieren! 

Check de data en meer informatie over de zwemdisco's op deze pagina van de Sportboulevard. 

Zeemeerminfeestje

Ben jij dol op zwemmen en zou je wel eens willen ervaren hoe zeemeerminnen dat doen? Zo'n staart is natuurlijk heel anders dan met allebei je benen en voeten! Je kunt het leren op je eigen kinderfeestje. 

Tijdens het zeemeerminfeestje krijgen jullie zo'n prachtige zeemeerminnenstaart aan en leer je 45 minuten lang hoe je op je allermooist kunt zwemmen als een echte zeemeermin. 

Natuurlijk krijgen jullie ook iets te eten en drinken, er zijn frietjes en je mag er een snack bij kiezen en er is onbeperkt ranja. Voor de jarige ligt er ook nog een verrassing klaar. 

Voor dit feestje is het noodzakelijk dat alle kinderen minimaal 6 jaar zijn én in het bezit zijn van het B-diploma. 

Minimaal 8 (betalende) personen, de jarige is gratis
Tarief: € 23,05 per persoon. 

 

Benieuwd geworden? Bekijk dan deze vlog, waarin onze Go-Kids reporters op bezoek zijn bij de Optisport Sportboulevard Dordrecht.