Een supercool kinderfeestje vieren? Bij Avontura Oud-Beijerland slaagt het feestje sowieso! 

Overal waar je kijkt zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! 

De mascottes van Avontura Okke en Pi kunnen niet wachten om samen met de kinderen op avontuur te gaan..

Bij dit indoor speelpaleis vind je onder andere:

Binnenspeeltuin Avontura met ruim 2.500m2 aan speeltuin is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Avontura is een groot en gezellig indoor speelparadijs, met leuke attracties voor kinderen en spellen in alle hoeken en gaten.

  • Een sportplein waar je kunt voetballen
  • Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen
  • Extra hoge trampolines
  • Een Klimvulkaan om in te klimmen

Als je een kinderfeestje wilt boeken bij Avontura Oud-Beijerland kun je kiezen uit de volgende feestjes: 

Kinderfeestje Okke

Bij dit feestje is er een tafel gereserveerd speciaal voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens het hele feestje is er onbeperkt ranja.

Zodra de honger toeslaat krijgen de kids frietjes met saus, met een ijsje toe. Voor de jarige zal er een cadeautje klaar liggen... Wat zou het zijn?! 

Het kinderfeestje Okke kost € 11,- per kind (dit is inclusief toegang tot de binnenspeeltuin) 

Kinderfeestje Pi

Bij dit feestje is er een tafel gereserveerd speciaal voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens het hele feestje is er onbeperkt ranja

Zodra de honger toeslaat krijgen de kids frietjes met een lekkere snack óf poffertjes, met een ijsje toe. Voor de jarige zal er een cadeautje klaar liggen... Spannend!! 

Het kinderfeestje Pi kost € 12,50 per kind (dit is inclusief toegang tot de binnenspeeltuin)

Kinderfeestje Avontura

Wie jarig is trakteert, toch? In het geval van dit feestje wel in ieder geval. De kinderen mogen bij dit feestje namelijk onbeperkt binnen spelen, onbeperkt ranja drinken, ze mogen kiezen tussen frietjes met een snack of poffertjes en krijgen een ijsje. Daarnaast ligt er voor álle kinderen een cadeautje klaar! 

Natuurlijk is er ook voor de kinderen van het feestje Avontura een tafel gereserveerd waar ze even kunnen uitrusten en bij kunnen komen van al dat spelen. 

Het kinderfeestje Avontura kost € 14,50 per kind (dit is inclusief toegang tot de binnenspeeltuin)

Willen jullie je kinderfeestje hier gaan vieren? Je kunt direct online boeken! Ga daarvoor naar de website van Avontura Oud-Beijerland, selecteer het feestje dat jullie willen vieren en een datum. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier!