Markt 42, 3201CZ Spijkenisse

 

Happy Italy Spijkenisse

Happy Italy is een pasta en pizza restaurant met een vestiging in Spijkenisse. Bij Happy Italy kun je genieten van een uitgebreid menu met allerlei smakelijke gerechten.

Uiteten bij Happy Italy in Spijkenisse

Happy Italy kent in Nederland meer dan 20 vestigingen en ze delen allemaal een uitgebreid menu met ongeveer heerlijke 80 items. Denk aan bijvoorbeeld een pizza Cantadina, een luxe Italiaanse borrelplank of een heerlijke pasta Carbonara. Happy Italy heeft ook een ‘Happy Kids’ kindermenu bestaande uit een heerlijke pizza, een lekker ijsje en een toffe kleurplaat.

Happy Kids

Happy Italy is de perfecte bestemming om te bezoeken met kinderen. Er is een uitgebreide selectie aan gerechten om van te genieten, waaronder de populaire fresh lemonades. Voor de kleintjes is er een speciaal kindermenu samengesteld, met de keuze uit een Kids pasta of pizza en een kinderijsje in een leuke kidsbeker, compleet met een kleurplaat om de ervaring compleet te maken. Voor de zoetekauwen onder ons bieden we ook sweet pizza's aan, met toppings zoals Nutella, Oreo en Kinder Bueno.

Voor en na het eten kunnen kinderen zich uitleven in ons speelparadijs. Ze kunnen hier veilig klimmen, klauteren, springen, glijden en bij sommige locaties zelfs spelen in een enorme ballenbak. Wanneer ze even willen ontspannen, hebben we vrolijke kleurplaten en spelletjes beschikbaar, inclusief bordspellen en in sommige locaties zelfs tv/games om mee te spelen.

Met Happy Italy is het hele gezin verzekerd van veel plezier en ontspanning. Ouders kunnen gerust natafelen met een kop koffie, biertje, cocktail of glas wijn, terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs. Zo is iedereen happy!

Wist je dat het ook mogelijk is om bij Happy Italy een kinderfeestje te organiseren? Samen met een pizzabakker kunnen de kinderen hun eigen pizza creëren, een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

 

Lijkt het je wat om hier te gaan eten?

 

klik hier voor meer info!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor