Van Ostadelaan 4, 2923 AM Krimpen aan den Ijssel

Optisport de Lansingh

Zwemmen met kinderen in bijna altijd een goed idee. In het zwembad in Krimpen aan de IJssel is genoeg te doen, of je nou baantjes wilt trekken, elkaar nat wilt spetteren of gewoon lekker wilt spelen met water. Vaak zijn er in de vakanties en weekenden ook extra leuke activiteiten voor kinderen! Dus houdt onze agenda in de gaten!

Verschillende zwembaden!

Zwembad de Lansingh is een van de grootste recreatieve zwembaden van onze regio! Er zijn drie verschillende zwembaden!

Zo is er een 6 baanswedstrijdbad van wel 25 meter. Een instructiebad ook van 25 meter en een recreatiebad. Bij het recreatiebad horen natuurlijk ook de glijbaan, de stroomversnelling, de spuitelementen, de bubbelbaden, een verwarmde wand, een peuterbad en een klein uitzwembad buiten. 
Als je moe bent van al het spelen, zwemmen en spetteren is er rondom het recreatiebad een horecaplein. Hier kan je  genieten van een hapje en een drankje

Zwemles in Krimpen aan den IJssel

In zwembad de Lansingh kun je ook terecht voor baby- en peuterzwemmenzwemles en is er Aqua Fun voor kinderen met zwemdiploma's . 

Bereikbaarheid

Zwembad de Lansingh is bereikbaar met het openbaarvervoer. Er is een ruime parkeerplaats voor de deur waar je gratis kan parkeren. Er is ook een oplaadplek voor auto's en er zijn invalideparkeerplaatsen.

Ben je benieuwd geworden naar zwembad De Lansingh?      Lees dan hier verder

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor