Kurenpolderweg 31, 4273 LA Hank

Klimpark Biesbosch

Klimpark Biesbosch is hét perfecte gezinsuitje voor avontuurlijke families die op zoek zijn naar een onvergetelijke dag in de buitenlucht. Dit klimpark, gelegen in het hart van de prachtige Biesbosch, biedt een unieke ervaring voor jong en oud, waarbij kindvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Klimpark Biesbosch is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar oud en hun ouders, zodat ze samen de uitdagingen van het park kunnen aangaan. Voor alle routes is een minimum lengte van 1,20cm. De kinderen tussen 1,20cm en 1,35cm moeten begeleidt worden door ouders/verzorgers die ook gaan klimmen. Voor kleine kinderen is er een zipline parcours.

Met verschillende parcoursen op verschillende hoogtes is er voor iedereen een uitdaging die past bij zijn of haar vaardigheden en niveau. Voor de jongste klimmers is er een speciaal ingericht parcours waarbij ze kunnen klimmen en klauteren op een veilige hoogte.

Klimbos avontuur in de natuur

Het klimpark is voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kinderen. Bovendien zorgt het professionele en vriendelijke personeel ervoor dat de veiligheidsinstructies op een begrijpelijke manier worden uitgelegd, zodat iedereen met een gerust hart aan het avontuur kan beginnen.

Anders activiteiten bij Klimpark Biesbosch

Naast klimmen biedt Klimpark Biesbosch ook andere leuke activiteiten, zoals boogschieten en kanovaren. Zo kunnen gezinnen de hele dag doorbrengen in het park en genieten van de prachtige omgeving van de Biesbosch. Het park is ook zeer geschikt voor kinderfeestjes, waarbij de jarige job en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag beleven vol avontuur en plezier.

Kortom, als je op zoek bent naar een gezinsuitje vol avontuur, spanning en plezier, dan is Klimpark Biesbosch de perfecte keuze. Met zijn kindvriendelijke parcoursen, professionele personeel en prachtige locatie is het park een absolute must-see voor gezinnen die van een beetje uitdaging houden. Boek vandaag nog en ontdek zelf waarom Klimpark Biesbosch zo geliefd is bij gezinnen uit het hele land!

Het klimpark in Biesbosch heeft een speciaal Biesboschcare traject en wil kwetsbare jongeren en jong volwassenen met bijvoorbeeld revalidatie- en hersteltrajecten begeleiden om in een positieve uitdagende omgeving een doel te bereiken. De stichting wilt het voor iedereen mogelijk maken om grenzen te verleggen.

 

Bron foto: Klimpark Biesbosch

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor