Evertshuis Bodegraven-Reeuwijk
Julianastraat 4, 2411CV Bodegraven

Het centrum voor theater en films in Bodegraven. 

Het Evertshuis in het centrum van Bodegraven is meer dan een theater. Het is ook een plek waar stichtingen, verenigingen hun plek vinden en lokale bands kunnen oefenen en spelen. De jeugd kan hier al vanaf jonge leeftijd kennis maken met kunst en cultuur!

In het Evertshuis vinden regelmatig jeugdfilms en theatervoorstellingen plaats. Wat ook leuk is zijn de ukkieconcerten voor de allerkleinsten, in het Evertshuis zijn er jeugdvoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar.

Schoolvakanties in het Evertshuis

Tijdens de schoolvakanties zijn er vaak extra veel jeugdtheatervoorstellingen. Het Evertshuis doet er dan echt een schepje boven op! Want rondom deze te gekke voorstellingen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Hierbij valt te denken aan schminken, dans en iets lekkers om te eten!

Jeugdtheaterhuis Bodegraven

Voor basisschoolkinderen worden er in het Evertshuis theaterlessen georganiseerd van het Jeugdtheaterhuis. Er zijn 2 verschillende les niveau's. Voor de basisschool groepen 1 t/m 3 en voor de groepen 4 t/m 8!

Aan het einde van het les jaar spelen de kinderen een echte voorstellingen!

BRAVO

Naast dit bovengenoemd activiteitenaanbod is het Evertshuis ook de uitvoerende partij voor BRAVO! Dit zijn leuke activiteiten voor de jeugd, samengevat in één activiteitenaanbod. Twee keer per jaar verschijnt er een aanbod waaraan kinderen kunnen meedoen. Verschillende activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, sport, educatie en welzijn worden aangeboden. Kijk hier voor het huidige aanbod!

Bekijk hier actuele activiteiten in onze agenda

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor