Bioscoop, Kinepolis Dordrecht
Lijnbaan 200, 3311 RL Dordrecht

Met de kids naar de bioscoop? Kom naar Kinepolis in Dordrecht! 

Gelegen aan het Wantij, bieden ze een moderne bioscoopervaring met 6 zalen en maar liefst 1.090 comfortabele zitplaatsen. Bij Kinepolis vind je een breed scala aan films, waarbij het vriendelijke personeel altijd klaar staat om je te helpen bij het kiezen van de perfecte film voor jouw filmuitje.

Geniet tijdens je bezoek van een heerlijk hapje of drankje in het Café+ of van het prachtige uitzicht op het terras. Maak je filmuitje compleet met een diner bij een van de vele partnerrestaurants, waar je kunt profiteren van korting op je maaltijd en filmkaartje.

Klik hier voor de partner deals!

Bij Kinepolis Dordrecht staat de filmbeleving centraal. De bioscoop is uitgerust met technologieën op het gebied van beeld en geluid, waaronder een Laser ULTRA zaal met 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor een ultieme filmervaring. Bovendien bieden ze Cosy Seats in al de zalen, voor extra comfort en privacy tijdens het kijken van de film.

Voor ticketprijzen hanteren ze verschillende tarieven, afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van de voorstelling en het type zaal. Ze bieden ook speciale tickets, zoals het Familieticket en de 5- en 10-sterrentickets, die niet online verkrijgbaar zijn.

Tickets & Special tickets? Klik hier!

Naast filmvertoningen organiseren ze ook regelmatig leuke events voor jong en oud, zoals Ladies Night, Bier & Blockbusters, CinePlus en Kids Weekend. 

Kom langs en beleef de magie van de film bij Kinepolis Dordrecht!

Voor filmaanbod & familiefilms klik hier!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor