Binnenspeeltuin Rotterdam - Bungelland
Koperstraat 17, 3067 GL Rotterdam

Lekker spelen bij binnenspeeltuin Bungelland

Lekker een (mid)dagje op pad met de kinderen? Moeten ze even wat energie kwijt? 

Vlakbij winkelcentrum Alexandrium vind je Bungelland, een grote overdekte speeltuin, waar de kinderen zich veilig kunnen uitleven!

De binnenspeeltuin

foto

Overal waar je kijkt is iets te beleven. Klim naar boven, glijd naar beneden. Even jumpen, en nog maar een keer glijden, maar nu tegelijk met je vriendje of vriendinnetje. In deze binnenspeeltuin zijn de kinderen wel een tijdje zoet. 

Op pad met een peuter?

Dat kan hier gerust! Er is namelijk een apart stuk voor de kleintjes, waar zij rustig kunnen spelen. Geen enge hoge glijbanen maar een lage en leuke speelplek die bij de leeftijd past. En niet onbelangrijk: lekker uit de loop van de grote kids. 

Op pad met het gezin, wat doen de ouders dan?

Juist ja, lekker chillen. Bestel iets lekkers voor jezelf, de kinderen zijn wel even bezig. Er liggen tijdschriften, er is wifi en je hebt zicht op de speeltuin. Iedereen blij, toch?

Nog meer plezier bij Bungelland:

Bowlen op de kinderbowlingbanen

bowlen met kinderen - bungelland rotterdam

De bowlingbanen zijn speciaal voor kinderen. Ze zijn wat korter dan 'normale' bowlingbanen en er zijn lichte ballen. Leuk om een half uurtje of uur te doen als onderbreking van al dat drukke spelen. 

Je kunt bowlen niet reserveren, maar op de dag dat je in de speeltuin bent kun je vragen of en wanneer er plek is. 

Lasergamen

lasergamen kinderen - bungelland rotterdam

Ook lasergame is een leuke onderbreking van het spelen, maar dan net wat spannender. Gewapend met een laserwapen ga je op zoek naar de tegenstanders, die je probeert te raken met de laserstraal. Maar zorg dat je zelf niet geraakt wordt! De area heeft verschillende plekken om je te verstoppen of (hopelijk) ongemerkt een ander te besluipen. De winnaar is degene die de meeste tegenstanders heeft geraakt. 

Je kunt het lasergamen niet reserveren, maar op de dag dat je in de speeltuin bent kun je vragen of en wanneer er plek is. 

 

Tip: moet je eigenlijk nog even werken, maar zijn de kinderen thuis? Neem ze mee naar Bungelland. Jij kunt even ongestoord werken en de kinderen vermaken zichzelf. 

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor