Kwelderplandsoen 89, 2651 NL Berkel en Rodenrijs

Natuurspeeltuin in Annie MG Schmidtpark

Het zuidelijke deel van het Annie M.G. Schmidtpark, tussen Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek, vind je een super leuke waterspeeltuin en  natuurspeeltuin. Deze speeltuin heet heel toepasselijk, de Tuin van Floddertje! In de Tuin van Floddertje kunnen kinderen fantastisch spelen in een natuurlijke omgeving met lekker veel water. De speeltuin is twee hectare groot. Hier ligt ook een mountainbike pad.

Natuurspeeltuin de Tuin van Floddertje

De speeltuin van de Tuin van Floddertje is lang en smal. Het voorste deel van de speeltuin is vooral voor jongere kinderen. In deze speeltuin is veel leuks te ontdekken voor kids, een kabelbaan, een touwbrug, stenen om over het water te lopen, waterpompen, een super leuk trekvlot, klim en klautertoestellen en een speelbos.

Er is geen horeca in de Thuis van Floddertje, dus neem lekker je picknick mand mee.  

Speeltuin de tuin van Floddertje in het Annie MG Schmidtpark is gratis toegankelijk.

Waar is de speeltuin de Tuin van Floddertje precies?

De Tuin van Floddertje ligt in het zuidelijke deel van het Annie M.G. Schmidtpark, tussen de wijk Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs en De Zijde in Bergschenhoek. Via het fietspad De Landscheiding Zuid (vanaf de Boterdorpseweg richting halte Rodenrijs) is de Tuin van Floddertje makkelijk te bereiken. 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor

Log In