Einsteinweg 6, 3208 KK Spijkenisse

Lekker binnen spelen bij Monkey Town Spijkenisse

Gezinsuitje naar de binnenspeeltuin in Spijkenisse!

Lekker met de kids een (mid)dagje op pad? Zoek je een plek waar ze veilig even wat energie kwijt kunnen? Dan zit je hier goed! In deze binnenspeeltuin is ruim 2000 vierkante meter ingericht voor energieke kids, die er onbeperkt mogen spelen! 

Binnenspeeltuin Monkey Town Spijkenisse

Spring op de trampoline, roetsj van de glijbaan, duik in de ballen en klauter door de hele binnenspeeltuin heen. Alles kan en niks is te gek. Overal waar je kijkt zijn vrolijke kleuren, zachte kussens en uitdagende toestellen. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de kleinere kinderen. Voor hen zijn de toestellen wat lager gemaakt. 

Lasergame voor kinderen

Superleuke extra aan deze plek is de lasergame, speciaal voor kinderen. In deze area kunnen de kids met of tegen elkaar strijden in het donker. 

Kinderen vanaf zes jaar kunnen hier met een laserpistool een spannende strijd starten. Lees alle informatie over de lasergame hier

Natuurlijk is de lasergame ook een topidee voor een kinderfeestje!

Horeca

Neem plaats aan een van de vele tafeltjes, een fijne uitvalsbasis voor de spelende kinderen. Op de menukaart vind je behalve allerlei drankjes ook warme en koude broodjes, frites, snacks en pannenkoeken. Nieuwsgierig? Bekijk hier de menukaart

Voor kinderfeestjes worden aparte plekken gereserveerd, met de nodige versiering natuurlijk! 

Openingstijden en entreeprijzen

Monkey Town Spijkenisse is iedere dag geopend! 

Maar er kan natuurlijk altijd een uitzondering gemaakt worden. Als het 38 graden is bijvoorbeeld. Of op een feestdag. Ons advies: check altijd even de website voordat je gaat, dan weet je zeker dat je terecht kunt. 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor