Met de kinderen op pad - naar de binnenspeeltuin!

Of het nou slecht weer is of mooi weer, of je een uurtje vermaak wilt of een hele dag: bij Monkey Town zit je sowieso goed. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen zich hier heerlijk uitleven. 

Binnenspeeltuin Monkey Town Sliedrecht

Zoals we van Monkey Town gewend zijn, is de vestiging in Sliedrecht een waar speelparadijs voor kinderen. Overal waar je kijkt zie je avontuur. Er is dan ook maar liefst 2000 vierkante meter speelplezier. De kinderen kunnen hier urenlang klimmen en klauteren. Er zijn allerlei geheime gangetjes, tunnels en natuurlijk glijbanen, ballenbakken en trampolines!

Voor de allerkleinsten is er een groot afgezet stuk speciaal voor hen. Het klimmen hoeft hier niet zo hoog, de glijbanen zijn iets lager, en er rennen minder grote kinderen rond. 

Horeca

Zowel beneden als boven zijn veel zitplekken gecreëerd. Voor kinderen een uitvalsbasis voor de dorst en trek, en voor ouders een fijne plek om te kunnen relaxen (of werken?) onder het genot van een hapje of drankje.

Voor kinderfeestjes zijn aparte plekken gereserveerd, met de nodige versiering natuurlijk! 

Ben je benieuwd naar de menukaart? Die kun je hier bekijken. 

Openingstijden en entreeprijzen

Monkey Town Sliedrecht is in principe iedere dag geopend! 

Maar er kan natuurlijk altijd een uitzondering gemaakt worden. Als het 38 graden is bijvoorbeeld. Of op Nieuwjaarsdag. Ons advies: check altijd even de website voordat je gaat, dan weet je zeker dat je terecht kunt. De actuele openingstijden vind je hier

Entreeprijzen

Begeleiders (18+) mogen gratis naar binnen! 

Voor kinderen betaal je € 7,95 entree. 

Let op: voor peuters is geldt er doordeweeks een aangepast tarief. Kom je op maandag t/m vrijdag voor 11.30 uur binnen met je kindje (jonger dan 4 jaar)? Dan geldt het peutertarief van € 4,95. Dit tarief geldt niet tijdens vakanties en feestdagen. 

Wil je nog meer weten over deze kindvriendelijke plek? Kijk dan op https://www.monkeytown.eu/sliedrecht

Heel veel plezier gewenst bij Monkey Town Sliedrecht!