Skateboard lessen in Rotterdam

Skateland Rotterdam 

Als jouw kind wil leren skateboarden dan zit je hier goed. Van het blijven staan op het skateboard tot de vetste tricks, alles leer je tijdens de skateboardlessen van Skatedays. 

skateboardlessen Rotterdam

Leren skateboarden bij Skateland

De lessen vinden plaats bij Skateland, de grote indoor skatebaan in Rotterdam. De lessen zijn niet alleen voor beginners, maar zeker ook voor skaters die hun techniek verder willen ontwikkelen. In Skateland is voldoende mogelijkheid om dit te doen.

Ben je wel een beginnend skater?

Dan start je rustig, voor zover skaten rustig is natuurlijk :). Je start dan met het steppen en sturen, en niet geheel onbelangrijk: remmen. Langzaamaan ga je dan richting de obstakels in het skatepark. 

Ben jij al een tijdje bezig met skateboarden?

Als jij de basics van het skateboarden al onder de knie hebt, dan wil je vast meer leren tijdens de skateboardles. En dat komt goed uit, want dat is nou net de bedoeling! De instructeur leert je een ollie op allerlei obstakels en zodra je er aan toe bent ga je richting de hogere obstakels... 

Ook als je echt al heel veel ervaring hebt, blijft de les je uitdagen. Dat is het mooie van skateboarden, je bent nooit uitgeleerd! Nog vettere tricks, met betere techniek: de instructeur zorgt er wel voor dat je je niet hoeft te vervelen.

Skateboardlessen voor kinderen

Kinderen kunnen al deelnemen aan de skateboardlessen vanaf de leeftijd van 6 jaar. 

Wat heb je nodig voor de lessen?

Skateboardschoenen zijn erg handig. Mocht je deze nog niet hebben, dan kun je in het begin ook andere schoenen met een platte zool dragen. 

Het skateboard, een helm en bescherming kun je tijdens de les lenen. Maar het zal vast niet lang duren voordat je deze zelf voor je verjaardag vraagt :) 

Wanneer zijn de lessen? 

Dit kan per seizoen verschillen. Kijk even op de website van Skatedays voor het meest actuele overzicht van de lessen. Hier kun je je ook meteen opgeven als het je leuk lijkt. 

Naar de website

 

Een kijkje nemen bij de skateboardlessen?

Check het filmpje hieronder voor een kleine indruk van de lessen.