Voorjaarsvakantie met kinderen

Yes! Het is vakantie! Lekker een week geen school, hopelijk heb jij zelf ook nog wat vrij om samen met de kids te kunnen genieten van deze week. Tijdens de voorjaarsvakantie, of krokusvakantie, gaan veel mensen skieën of carnaval vieren. Jullie niet? Mooi, dan zit je hier goed, want juist voor degenen die thuis blijven, hebben wij tips! 

Wat jullie ook gaan doen tijdens deze vakantie, we wensen jullie heel veel plezier!

 

 

Mad Science Theatershow (5+) in Vlaardingen

mad science theatershow

Mad Science, je weet wel, die (te) gekke professoren die immens populair zijn bij de kinderen, komt met een theatershow door het hele land en deze voorjaarsvakantie zijn ze in Vlaardingen!

Het belooft een energieke show te worden, waarbij de kinderen zoals we gewend zijn van Mad Science verbaasd worden, uitgedaagd worden en nóg slimmer worden. Samen met de professoren gaan de bezoekers op zoek naar de formule om het coolste feestje te geven. Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Maar knallen doet het sowieso!

 

 

 

Binnen spelen in de regio Rotterdam

Deze vakantie hebben een aantal indoor speeltuinen veel extra activiteiten voor kinderen. Super leuk!

Kickboksen, dansen en helden bij Bungelland

De planning van Bungelland staat bomvol met leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen bij Bungelland in Rotterdam verschillende kinderhelden ontmoeten. Er is een weerbaarsheidstraining (kickboksen) en een disco met een echte DJ!

bungelland rotterdam

Bekijk hier de vakantieplanning van Bungelland

Knutselen, tattoo's en brassen bij Avontura

Avontura Oud-Beijerland is iedere vakantiedag open van 9.00 uur tot 18.00 uur en elke dag is het feest omdat er super veel extra activiteiten voor kinderen zijn. Kinderen kunnen tekenen, knutselen, glittertattos laten zetten en Okke en Pi ontmoeten. 

Natuurlijk is het ook bij Avontura Rotterdam (openingstijden klik hier) en Avontura Barendrecht (openingstijden klik hier) feest voor kinderen deze vakantie.

Bekijk de vakantieplanning bij Avontura Oud-Beijerland

 

 

Crazy Springparadijs Dordrecht

In de Sportboulevard in Dordrecht zal een grote hoeveelheid springkussens en luchtattracties klaarstaan, zodat de kinderen zich lekker uit kunnen leven! Ook een supertip voor een leuk uitje voor de kids in de komende voorjaarsvakantie.

Natuurlijk kun je ook fijn schaatsen of zwemmen bij Sportboulevard Dordrecht in deze vakantie! Bekijk hier de openingstijden van de Sportboulevard tijdens de vakantie. 

Snelcursus schaatsen

Ook in de Sportboulevard, maar heel iets anders dan springkussens: kinderen vanaf 4 jaar kunnen tijdens de vakantie meedoen met een snelcursus schaatsen! 

Bekijk hier alle informatie over de snelcursus schaatsen.

 

 

Kinder- en familievoorstellingen in het Maaspodium

In de voorjaarsvakantie is er bijna iedere dag iets te beleven in het Maaspodium. Ga samen op avontuur, verras je kind(eren) met een mooie voorstelling! 

Tip: ga je naar een ochtendvoorstelling? Maak dan jullie uitje nóg completer met een ontbijt! Bij het reserveren van tickets kun je een ontbijt bijboeken. Ga je naar een middagvoorstelling? Dan kun je een picknickmand bestellen bij het reserveren van je tickets. Kies een fijn plekje uit en smikkelen maar! 

Extra in de foyer van het Maaspodium deze vakantie: spionnenschool. Kinderen kunnen zich tijdens deze vakantie aansluiten bij de spionnenschool in het theater. Samen zullen ze op zoek gaan naar een verdachte gast... Voordat de voorstelling begint, kunnen ze zelf aan de slag en na afloop van de voorstelling is er een korte spionnenschool-workshop. Deelname is gratis.

kindervoorstelling maaspodium Rotterdam

 

Bekijk de vakantieplanning van het Maaspodium

 

 

Skateweek van Skateboardschool Rotterdam in de vakantie

Tijdens de Skateweek krijg je elke dag les van de skateleraren van Skateboardschool Rotterdam. Je wordt ingedeeld in een groepje dat past bij jouw niveau. Samen gaan jullie ervoor zorgen dat je de basis van het skateboarden goed onder de knie krijgt. Ook de gevorderde skater kan bij de skateboardschool Rotterdam terecht om zijn of haar arsenaal aan tricks in korte tijd uit te breiden! 

skateweek rotterdam

Lees meer over de Skateweek

 

 

De natuur in met kinderen in de vakantie

Ben je op zoek naar een uitje in de natuur met kids? Wij hebben een aantal leuke plekken in de regio voor je op een rij gezet. Wil je een kabouterpad wandelen of een spelen in een natuurspeeltuin of kinderboerderij..

Bekijk hier onze selectie natuuruitjes met kids

 

 

De natuur in 2.0

Avonturenboerderij Molenwaard is ook een leuk familie uitje in de natuur! (ANWB vond het zelfs het leukste familie uitje van Zuid Holland!) De Avonturenboerderij staat in het teken van het landleven. Je kunt er niet alleen diertjes knuffelen, maar ook op een tractor rijden, een koe melken of je wagen aan het wilgendoolhof. 

avonturenboerderij molenwaard

Lees alles over de Avonturenboerderij

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk de volledige erop uit agenda voor de regio Rotterdam hier

 

 

 

Na de vakantie

Ken je de Kindermuziekweek al ?

Weet jij al waar jullie naar toe gaan? Samen met je kinderen genieten van live muziek of ze laten meedoen?! Dat kan van 27 maart t/m 5 april tijdens de landelijke Kindermuziekweek!

 

 

Rotterdams Philharmonisch Orkest

Het wereldberoemde Rotterdams Philharmonisch Orkest maakt muziek voorstellingen voor heel veel verschillende doelgroepen, en dus ook voor gezinnen met kinderen. De nieuwe planning van deze indrukwekkende voorstellingen is bekend en vind je natuurlijk in onze agenda. 

Bekijk hier de aankomende voorstellingen van RPhO

 

 

Fijne vakantie!

PS deze vakantietips in je mailbox ontvangen? Schrijf je gratis in als VIP (Very Important Parent) bij Go-Kids en ontvang vanaf de volgende schoolvakantie de Go-Kids vakantienieuwsbrief!