Trampolinepark in Spijkenisse!

Ken jij Jump XL Spijkenisse? Het trampolinepark van de Nissewaard? Wij gingen op bezoek om eens te kijken hoe dit trampolinepark eruit ziet! Jump XL zit op bedrijventerrein Halfweg, maar een paar minuten rijden vanaf de A15. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur! Bij binnenkomst zie je meteen de informatiebalie van Jump XL waar je je tickets kan kopen. Je kan kiezen uit 1 uur, 1,5 uur en 2 uur springen. Wij kiezen voor een uur springen, krijgen de speciale Jump XL sokken en lopen verder naar binnen.

Trampolinepark met kids

Melle en Julia zijn vrij jong voor een bezoek aan Jump XL, we gaan dan ook naar de Mini Jump. Er zijn meer kindjes aan het springen maar er is voldoende ruimte om lekker ons gang te gaan. Enthousiast gaan we met z'n vieren alles uit proberen want er zijn allerlei verschillende area's. De bak met schuimblokken waar je op verschillende manieren in kan springen is in het begin de veilige keus. Dit is makkelijk te doen en hiervoor hoeft je niets te bedenken. Er wordt van alles uitgeprobeerd en gedaan tot dat ze een beetje vertrouwd zijn en dan wordt de rest van de trampolinepark ook uitgeprobeerd. 

Trampolinepark Spijkenisse

Trics en trucs

Dan ziens ze de medewerker van Jump XL allerlei salto's en andere sprongen maken. Ja dat willen wij ook! De ene koprol na de andere koprol wordt al springend gemaakt en er wordt van alles geprobeerd. Oké het lijkt natuurlijk totaal niet op een echte salto maar het begin is er! Hier kan dan ook uren op geoefend worden want koprollen maken gevolgd door een radslag is natuurlijk mega lastig maar ook mega tof!

trampo spingen spijkenisse

 

Klimwand

Julia vindt klimwanden heel interessant en is daar dan ook steeds weer te vinden alleen gaat het haar niet om erin te vallen maar om zonder te vallen aan de overkant te komen en weer terug! Grappig om te zien dat ze er steeds beter in wordt en dat beide kids steeds meer proberen te doen. Het is alsof ze controle hebben gekregen over de bewegingen en nu alle willen proberen. Zo gaat ons uur springen mega snel! We zijn stiekem allemaal wel een beetje moe van al het gespring!

Gezinsuitjes Spijkenisse

We nemen nog even wat te drinken en gaan weer naar huis! Maar dit gaan we zeker vaker doen! Want de kids zijn mega enthousiast en willen vaker oefenen en springen! Jump XL is een top uitje voor het hele gezin, ook met jonge kids!

Kijk hier voor meer informatie over Jump XL Spijkenisse!

Go-Kids Spijkenisse