Heb je al een van deze leuke speurtochten gedaan?


Wandelen kan heel fijn zijn, maar of de kids nu altijd even enthousiast zijn over een flinke wandeling is te betwijfelen. Bewegen en tijd met elkaar door brengen is natuurlijk een hele fijne combinatie, en daarom zijn speurtochten ook zo populair. Je bent actief bezig met elkaar en bij een goede speurtocht merk je niet eens dat je veel aan het wandelen bent, ideaal!

Wij hebben een aantal leuke speurtochten voor je op een rijtje gezet!

Speuren bij de Tenellaplas Rockanje.
In dit mooie gebied kan je heerlijk wandelen en speuren. Als het bezoekerscentrum open is vindt je hier de geprinte speurtocht. Je kan hem ook altijd thuis al uitprinten. Klik hier om de speurtocht te printen.

Speurtocht Tenallaplas Rockanje

Funtocht door Rotterdam
Puzzel en speur door Rotterdam met deze leuke Funtocht. Zie de stad op een andere manier en bekijk de stad op een andere manier. Deze tocht is ook te doen in andere steden. Kijk hier voor meer informatie.

Troovie speurtocht
Met een Troovi speurtocht maak je zelf een speurtocht en bepaal je dus ook zelf waar je gaat speuren. Je kan zelfs opdrachten toevoegen en prijzen bedenken. Dus of je nu naar de supermarkt gaat of een nieuw gebied gaat ondekken de Troovie speurtocht kan overal!

Kraek den Code in Dordrecht
Ontdek de historische haven met je kids en ze vinden het nog leuk ook! Bij deze speurtocht maak je een mooie wandeling door historisch Dordrecht en zowel de kids als wij als ouders, worden prima vermaakt. 

Speurtocht Bergsche Bos
Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in onze blog, kan je heerlijk wandelen in het Lage Bergsche Bos. Maar je kan hier ook een leuke speurtocht doen! Je kan deze ophalen bij Familierestaurant Bergsche plas en aan het einde van de speurtocht kan je hier natuurlijk ook altijd iets lekker halen.

Speurtocht Lage Bergsche bos Rotterdam

Speurtocht Futureland Rotterdam
Ook hier zijn wij natuurlijk al eerder geweest. Wij hebben deze speurtocht niet gedaan omdat wij het al heerlijk vonden om over het strand te wandelen en te speuren naar zeehonden. Maar voor wie de speurtocht van Futureland wilt doen is deze te downloaden vanaf de website van Futureland. De speurtocht begint bij parkeerplaats P3 van het Maasvlaktestrand aan de Maasvlakteboulevard.

Speurtocht Futureland Maasvlakte Rotterdam

Speuren in Schiedam
Deze speurtocht is wel heel spannend, en hierdoor ook pas geschikt voor kids vanaf 8 jaar. De opdracht is om een moord op te lossen en dan wel binnen drie uur. De speurtocht is interactief en heel leuk om als gezin te doen! Kijk hier voor meer informatie.

Speurtocht in het Schollebos in Capelle aan den IJssel
In het Schollebos kan je naar de Watervallei, Ravottia, de vlindertuin en de fietscrossbaan maar er is meer. Ga samen met de kids opzoek naar de pareltjes in het Schollebos. De speurtocht is gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd maar natuurlijk kan iedereen die het leuk vindt aan de speurtocht deelnemen. Je kan de speurtocht hier downloaden.

Yorky Speurtocht van Hotel New York Rotterdam
Vorig jaar was deze speurtocht bij ons een groot succes! Nu is hij er weer en hij is anders dan vorig jaar! Dus wij gaan deze speurtocht binnenkort doen en zullen er dan alles over schrijven. Willen jullie nu al deze speurtocht van Hotel New York doen, kijk dan hier voor meer informatie.

Yorky speurtocht Rotterdam

Heb jij tips of wil je je ervaringen delen? Mail mij dan (karin@go-kids.nl)

Liefs,
Karin