Tromtromtrom groot nieuws voor Go-Kids Rotterdam! Er is een nieuwe regiomanager! Ik stel mijzelf graag even voor!

Mijn naam is Karin en vanaf 1 oktober ben ik de nieuwe regiomanager voor Go-Kids Rotterdam. Ik heb deze rol overgenomen van mijn collega’s Anita en Saskia die meer focus wilden gaan aanbrengen op hun eigen regio’s ( Go-Kids Zeeland en Go-Kids Breda)  en op hun super toffe Confetti per mail concept! 

Zo kwam er voor mij een plekje vrij en ik ben superblij dat ik deze kans krijg! Zelf ben ik namelijk al langer bezig met het uitzoeken van de leukste uitjes voor ons gezin, dingen om te doen, dingen combineren met elkaar enzovoorts. Wij zijn heel vaak op pad en we vinden het ook leuk om onze uitjes met jullie te delen. 
Wie wij zijn? Ik ben dus Karin en ik woon samen met mijn man Martijn en kinderen Julia van 5 en Melle van 3 aan de rand van de regio Rotterdam. En we vinden het vooral heel leuk om met zijn viertjes op pad te zijn. En ik ben altijd vooral op zoek naar de ‘niet’-standaard uitjes of uitjes die nog niet zo bekend zijn. Maar we komen uiteraard ook graag bij de al hele bekende uitjes. Zo hebben we al een tijdje een abonnement op Diergaarde Blijdorp en maken we dankbaar gebruik van de Rotterdampas!
We zullen de site de komende tijd gaan laden met heel veel leuke uitjes en ideeën. En we zullen jullie vaak meenemen in onze avonturen door middel van een blog. In onze blogs zal Julia jullie vertellen wat we hebben gedaan, wat er zo leuk aan is en of het alleen leuk is voor de kindjes of toch ook voor de papa’s en mama’s. Klik hier voor een voorbeeld van  ons bezoek aan het Mariniersmuseum!

Wij hebben er heel veel zin in jullie de leukste uitjes en tips voor en misschien wel met jullie te beleven. Wij gaan snel weer op pad om een leuk avontuur te gaan beleven en jullie daarover te kunnen vertellen!
Heb je nu zelf iets leuk wat je met ons wilt delen of waar we echt een keer naar toe moeten? Laat het ons dan weten! Je kan ons altijd een mailtje of een dm sturen!
Tot snel!

Groetjes,
Karin, Martijn, Julia & Melle