Kinderverjaardag in coronatijd

Is jouw zoon of dochter jarig in deze rare tijd? Dan kunnen jullie geen kinderverjaardag vieren zoals je dat normaal doet. 

Gelukkig zijn er genoeg manieren om er toch een hele leuke dag van te maken. Want natuurlijk versieren jullie het huis en de verjaardagsstoel. Verder kun je bij de bakker of online een mooie verjaardagstaart bestellen, of nu jullie toch de tijd hebben, misschien vindt de jarige job het wel super leuk om er zelf met papa en mama een te bakken de dag voor de verjaardag.

Ook kun je met familie en vrienden een zoom of skype afspraak maken waarin iedereen de jarige job online een fijne verjaardag toezingt! Verder kan visite natuurlijk aan de deur even hallo zeggen en jij kan samen met je zoon of dochter een super leuke verjaardagstraktatie brengen bij alle vriendjes en vriendinnetjes van school en de sportclub!

Coronaproof trakteren

In deze tijd mogen kinderen niet de normale verjaardagstraktaties uitdelen aan klasgenoten. Bijna alle scholen schrijven voor dat het verpakte coronaproof traktaties moeten zijn.  Inmiddels hebben wij al bijna een jaar ervaring met trakteren in deze rare tijd en we hebben dan ook een leuke lijst met coronaproof traktaties voor jullie gemaakt. 

coronaproof trakteren  

Onvergetelijke momenten met je kind 

Heb je geen idee wat je op de verjaardag van je kind te kunt doen, nu er maar 1 persoon op bezoek mag komen? Lees dan onze 70 onvergetelijke momenten met je kind eens. Daar staan vast wel leuke ideeën tussen om deze verjaardag extra speciaal te maken! 

 

Cadeau inspiratie: spelletjes

Houdt jouw kind van spelletjes? Dit jaar is een nieuw spel extra leuk om te krijgen, gewoon om weer eens iets anders te kunnen doen met het gezin. Wij hebben een tijd terug allerlei familiespellen getest, wie weet staat er iets leuks voor jullie bij. 

spelletjes review

Maak deze verjaardag zo bijzonder als hij is

Grote kans dat je kind zich deze tijd later goed herinnert. Maak er een zo positief mogelijke dag van, met als doel dit de beste verjaardagsherinnering te maken voor later.

Die ene keer dat niet de hele huiskamer vol zat met visite die met elkaar zat te praten, ouders die continue aan het zorgen waren en rondrennende kinderen die al het speelgoed door elkaar husselen.. Die ene keer dat er volle aandacht was, een dag vol liefde en genegenheid waar de jarige ook écht het middelpunt is. 

Fijne verjaardag!