Update: winnaars kinderfeestjes!

Tijdens de kinderfeestjesmaand kon je meedoen aan drie win-acties. Het is november, dus de hoogste tijd om eens drie kinderen (en moeders) heel erg blij te maken! 

De volgende drie geluksvogels mogen ons een mailtje sturen (rotterdam@go-kids.nl) met hun gegevens, want zij krijgen een compleet kinderfeestje!
 
🎉@casa_wennie heeft een feestje gewonnen bij Monkey Town Sliedrecht
 
🎉Brenda Boode mag een feestje vieren bij Monkey Town Bleiswijk
 
🎉Jennifer Krijgsman-Meddeler krijgt een kinderfeestje bij Monkey Town Spijkenisse
 
GEFELICITEERD! 
Na dit heuglijke nieuws moeten we helaas wel een kleine kanttekening maken: door de nieuwe maatregelen worden er momenteel nog geen feestjes gevierd bij Monkey Town. Natuurlijk blijft je prijs gewoon geldig. Zodra we jullie gegevens hebben ontvangen, zorgen we er voor dat jullie in contact komen met Monkey Town om het een en ander af te stemmen. Laten we vooral hopen dat we allemaal zo snel mogelijk weer kunnen spelen en feesten. 
 

Kinderfeestjesmaand

Oktober is kinderfeestjesmaand bij Go-Kids! En hoewel het leven met alle maatregelen misschien even geen feestje lijkt, laten we het gewoon doorgaan. Natuurlijk leggen we onze beweegredenen graag aan je uit. 

Een kinderverjaardag is een feest

Een kind kijkt het hele jaar uit naar zijn of haar verjaardag. En dat snappen wij als geen ander. Op het moment dat ze dat niet kunnen vieren zoals hun vriendjes die in februari jarig waren dat konden, is dat een enorme teleurstelling. Na de lockdown in het voorjaar zagen we gelukkig weer heel veel kinderfeestjes voorbij komen. Fijn voor de kinderen, dat ze eindelijk hun feestje hadden, en fijn voor de ondernemers, dat er eindelijk weer inkomsten kwamen.

Inmiddels zijn de maatregelen weer aangescherpt. En hoewel kinderfeestjes op moment van schrijven gewoon gevierd mogen worden, ook op locatie, verandert er toch weer van alles. Minder mensen in een ruimte betekent voor die toffe bedrijven waar we nou juist zo graag komen, weer opnieuw passen en meten en bedenken hoe ze iedereen kunnen ontvangen en daar ook nog eens van rond kunnen komen.

Wat wij normaal gesproken met de kinderfeestjesmaand hadden willen bereiken is het brengen van toffe ideeën aan ouders en het ondersteunen van ondernemers met hun bekendheid bij ouders. Dat is niet veranderd door corona of de aangescherpte maatregelen. Wij willen dat de leukste kinderfeestjes gevierd kunnen worden, of dat nou over een aantal weken of maanden is of vandaag, en wij willen dat de ondernemers in al hun tijdsblokken zo veel mogelijk blije kinderen kunnen ontvangen.

Dus, welkom in de kinderfeestjesmaand van Go-Kids regio Rotterdam. Houd je aan de maatregelen van het RIVM, en geniet van de leuke ideeën voor het aankomende kinderfeestje. Ennuh, lieve ondernemers en lieve ouders: houd vol, er komen betere tijden💜

Kan jouw kind niet wachten tot het jarig is? Download hier gratis de verjaardag aftel kalender!