Julia is jarig en dat moet gevierd worden!

Zes jaar worden is niet zomaar iets! Je bijna zesjarige heeft namelijk al echt een mening en al wat ervaring in de kinderfeestjes 'business'. Ze hebben een mening over wat leuke locaties zijn en wat absoluut niet mag ontbreken op een feestje en waar ze het feestje willen vieren.
Zo ook onze bijna zesjarige! En zeker na 2 corona-verjaardagen wilden we dat ze haar feestje met haar vriendjes en vriendinnetjes kon vieren.

Haar grote wens was een kinderfeestje bij Villa Zebra! Niet geheel onverwacht, want wij komen vrij regelmatig bij Villa Zebra en daar kan ze zich urenlang vermaken en dat wil je dan ook graag een keer doen met je vriendjes en vriendinnetjes.

Feestje aanvragen

Een feestje aanvragen bij Villa Zebra is heel eenvoudig. Op de website van Villa Zebra kan je een aanvraagformulier invullen. Je hebt de keus uit twee feestjes: het HOLLE BOLLE WOLF feestje of het CIRCUS feestje. Tijdens het HOLLE BOLLE WOLF feestje beleef je een sprookje maar het verhaal neemt een andere wending! Gelukkig loopt dit feestje nog goed af!

Circus feestje

Juul koos voor het circus feestje! Ze mocht 9 kindjes uitkiezen die op haar feestje mochten komen en dat was nog een hele puzzel. Uiteindelijk had ze haar beste vriendjes verzameld en had ze nog een plekje over voor haar broertje! 

De grote dag!

Na school halen we Julia samen met haar broertje op uit school. Samen met 8 andere stuiterballen die enorm veel zin hebben in het feestje. De meeste kinderen kenden Villa Zebra niet en waren best een beetje zenuwachtig. Na de lunch vertrokken we naar Rotterdam en dan kan het feestje echt beginnen. Bij de entree worden we opgewacht door onze begeleidster voor het feestje. Ze stelt Julia en de groep allerlei vragen en neemt ons mee naar binnen waar de kinderen fijn kunnen gaan zitten en vertellen over het circus!

Kinderfeestje in Rotterdam

Het optreden

De kinderen mogen de circustent in en verzinnen wat voor optreden ze willen gaan even. Er worden groepjes gevormd en zelfs de kids die het spannend vonden lopen verkleed en drukdoende door de tent. Oké de plannen zijn gemaakt dus nu moeten we nog onze outfits MAKEN!
In onze speciaal gereserveerde verjaardagruimte staan de materialen al klaar! De kids beginnen na wat uitleg zelf hun outfits te maken en kijken goed bij elkaar en de voorbeelden hoe ze de mooiste outfit kunnen maken. Als ze verkleed en wel klaar staan dan worden ze ook nog geschminkt! Daarna is het tijd voor de optredens!

Vier je kinderfeestje in Rotterdam

Spelen

Na de optredens genieten de kinderen na met wat lekker en wat limo. En daarna kan er nog heerlijk gespeeld worden bij de speel en kunstinstallaties! Waarbij de jongens vooral op ontdekking gingen in de tentoonstelling ZELF! bij de sprookjes pop-up en het eiland, waren het vooral de meiden die de tentoonstelling Bij de dokter en het knutselen heel leuk vonden.

Kinderfeestjes test van Go-Kids Rottedam  

Tof kinderfeestje!

Als je een kinderfeestje plant dan hoop je natuurlijk dat het een succes wordt! Wij hadden een best een grote groep kinderen en gelukkig vonden ze het allemaal leuk! Ze kwamen allemaal een beetje moe thuis, maar vol verhalen! En natuurlijk met hun circus outfit nog aan! Julia geeft haar feestje een dikke 10!

Wil jij ook zo'n leuk feestje? Kijk dan hier voor meer informatie!