Melle's verjaardag bij Ballorig Gouda!

Melle werd op 30 oktober 4 jaar! Zo'n vierde verjaardag vind ik altijd heel bijzonder want er veranderd dan echt iets groots in het leven van je kindje. Ze mogen naar school! Toen Julia 4 werd hebben wij haar verjaardag bij Ballorig Gouda gevierd en zo doen we dat ook bij Melle!

Feestje in een binnenspeeltuin Ballorig Gouda

Wij vinden Ballorig Gouda een fijne binnenspeeltuin. Het is er heel licht en open, er is veel afwisseling om te spelen en er is een goede horeca. Hierdoor hebben we eerder besloten Julia der verjaardag hier te vieren en omdat dat zo goed bevallen is, is nu Melle aan de beurt. Een maand voor het feestje sturen we iedereen een uitnodiging! Melle krijgt een echt piratenfeestje dus dat moet aangekondigd worden. Omdat we echt zijn verjaardag daar vieren en niet thuis worden opa's, oma's, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen uitgenodigd. 

Kinderfeestje Gouda

Voorbereidingen feestje

Eerst reserveer je je feestje via de website, telefonisch of per mail! Dan stuur je de uitnodigingen. En dan een dag voor het feestje stem je nog even af hoeveel kindjes en volwassenen er op het feestje aanwezig zullen zijn. Dat is het! Meer is gewoon niet nodig. Je kan dus ontspannen en relaxt thuis beginnen met de verjaardag van je kindje want meer hoef je niet te doen!

Laat het feest maar beginnen!

Om 11 uur begint Melle z'n feestje. Wij zorgen dat we er om 10.50u zijn zodat we net iets eerder zijn dan onze gasten. Bij binnenkomst staat Melle z'n naam op het verjaardagbord en krijgt hij een "ik ben jarig'' sticker! We worden vriendelijk ontvangen en een dame is de hele dag ons aanspreekpunt. Ze loopt mee naar de feesttuin waar een tafel prachtig gedekt klaar staat voor ons. Alles is in het piratenthema en Melle is helemaal enthousiast! Ook hier staat zijn naam weer op tafel! Even later druppelen de opa's, oma's, ooms, tantes en vrienden binnen. We hebben een hele grote tafel in de feesttuin daarnaast is er ook ruimte genoeg om overal tussen door te lopen. Je krijgt daardoor gelukkig geen zittende verjaardag maar gewoon een gezellige iedereen zit en loopt overal verjaardag. Het is ook heel fijn dat de feesttuin een apart gedeelte is in Ballorig Gouda waardoor je eigenlijk niet door hebt of het nu juist druk of rustig is in de binnenspeeltuin.

kinderfeestje gouda

De Taart

Bij binnenkomst hebben we een briefje ingevuld met daarop hoe laat we de taart willen, hoe laat het eten voor de kids en hoe laat het schminken. Om 11.30u is het tijd voor de taart! En wat is hij prachtig! Melle is onder de indruk van de taart en de kaarsjes! Hij blaast in één keer alle kaarsjes uit en dan mag de taart aangesneden worden. Wat is hij lekker! En super fijn nadat alle aanwezigen er zijn wordt er aan ons gevraagd of ze de taart weer in de koeling mogen zetten. Als we weer stukjes nodig hebben dan kunnen we die gewoon vragen. Dat is toch helemaal top!

Lunchen bij Ballorig Gouda

Voor de volwassenen halen we de drankjes bij de horeca waar ze een groot assortiment aan warme en koude dranken hebben. Het is heel makkelijk en toegankelijk en de prijs is heel netjes! Voor de kids staat er een kan limonade op de tafel die je onbeperkt kan laten vullen.
De kinderen spelen allemaal heerlijk en de ouders lopen af en toe een rondje om te kijken waar iedereen uithangt. En soms zien we de kids voorbij fietsen, zwaaiend in de monorail! Rond 13u krijgen de kids wat lekkers te eten. Ze mogen kiezen uit pannenkoeken, poffertjes en patatjes. Wij hebben er voor gekozen om iedereen patatjes te geven om zo geen verdrietige kindjes te krijgen die toch het verkeerde gekozen hebben. Rond 13u worden alle kids gezocht en gaan ze gezellig met z'n allen aan tafel om de patatjes te eten. Sommige kids hebben geen geduld om te eten en rennen al weer weg om te gaan spelen.

kinderfeestje gouda

Prinsessen en Piraten schmink

Nadat iedereen gegeten en gedronken heeft worden de kids geschminkt. Ze mogen kiezen tussen een prinses en een piraat. Voor de prinsessen is er een prachtig kroontje en voor de piraten is er een ooglapje en een bandana. Ze zien er allemaal prachtig uit. Maar ook hier geldt weer, ze vinden de speeltuin zo leuk dat ze geschminkt en al, al weer weg zijn. De kids vinden het heerlijk om met elkaar in Ballorig Gouda te spelen en de ouders en grootouders vermaken zich optimaal omdat de kids zich zo goed vermaken. Waarbij je bij een thuisverjaardag best veel afleiding hebt van de kinderen en van het verzorgen van je gasten wordt je hier dus volledig ontzorgd plus je gasten worden ook van hun ouderlijke plicht ontzorgd ;). Heerlijk relaxt dus zo'n feestje buiten de deur.

feestje ballorig gouda

Einde van het feestje

Melle z'n feestje is bijna afgelopen, er zijn al wat gasten naar huis en de rest is ook aan het afscheid nemen. Melle mag nog een cadeautje uitzoeken en daarna pakken we Melle z'n cadeautjes in.  Terwijl wij alles inpakken wordt de tafel verder voor ons opgeruimd. Ook dit hoeven we weer niet zelf doen.  We bedanken nog even de dame die ons de hele dag heeft geholpen en dan lopen we met een heerlijk gevoel naar de auto. Want niet alleen was dit een top feestje op een toplocaties, thuis is alles opgeruimd en netjes. Oké, oké er hangen natuurlijk wel slingers en ballonnen want 4 jaar worden is een echte mijlpaal!

Wil je ook zo'n leuk kinderfeestje bij Ballorig Gouda? Lees dan hier alle informatie!

Go-Kids Rotterdam