Kerstvakantie. Onvoorstelbaar dat het jaar alweer bijna om is. En onvoorstelbaar dat we nog steeds niet alles kunnen doen wat we zouden willen en hoe we het zouden willen. Gelukkig zijn we in het afgelopen jaar steeds inventiever geworden als het om vermaak van de kids gaat, dus we hebben toch gewoon allerlei tips voor je. 

We wensen jullie hele fijne feestdagen en natuurlijk een toffe vakantie! 

Qualitytime: doe eens iets anders dan anders

Omdat we toch meer thuis zitten dan anders hebben we een gouwe ouwe naar bovengehaald en vernieuwd: onvergetelijke momenten met je kind. Meer dan 50 tips voor onvergetelijke momenten die je met je kind(eren) kunt beleven. 

Wandelen

Een gratis uitje, dat gezond is en nog leuk ook! Om jullie wandeling nog leuker te maken hebben we allerlei tips. Hoe je het beste je route kiest, welke apps leuk zijn om te downloaden voordat je gaat en uitleg van Geo-cachen met kinderen. Dat en meer lees je op onze pagina's over wandelen met kinderen. > Naar de pagina's over wandelen. 

Een spel spelen met de kids

Houdt jouw kind van spelletjes? Dan hebben we wel wat voor je. We hebben namelijk een overzicht met wel 20 leuke spelletjes om binnen te spelen, met of zonder ouders. > Bekijk de 20 leuke binnenspelletjes hier. 

Ook hebben we een uitgebreid overzicht met de leukste gezelschapsspellen om met kinderen te spelen. Ga je voor 30 Seconds Junior, Cluedo, of misschien wel Virus...? > Bekijk het overzicht met bord- en gezelschapsspellen. 

Andere uitstapjes

We hebben op onze website nog veel meer uitstapjes staan waar je ook nu, met coronamaatregelen, een hele leuke tijd met de kinderen kunt beleven. Kijk wel altijd even bij de aanbieder zelf naar de laatste maatregelen-update, en om te reserveren. > Bekijk alle uitstapjes. 

 

We wensen jullie, ondanks de gekke tijd, een hele fijne vakantie en bijzondere feestdagen!