Jeugdvoorstellingen bij het Maaspodium

Jeugdvoorstellingen vind ik zelf altijd een feestje. Ik heb ze dan ook enorm gemist tijdens de Corona sluitingen van theaters. Maar we mogen weer, en daar zijn we heel blij om! Dit keer gaan we naar de jeugdvoorstelling BULLY BULLY bij het Maaspodium, de voorstelling is een productie van Maas Theater en Dans dus laten we het dan maar meteen een thuis wedstrijd noemen. De voorstelling is al voor kids vanaf 3 jaar! Heel tof want je weer wat ze zeggen, jong geleerd is oud gedaan!

Naar het theater met m'n peuter!

Samen met mijn peuter rijd ik naar het Maaspodium in Rotterdam. Onderweg worden er vele vragen gesteld want een ding weten we zeker, Melle is niet goed in z'n mond houden. Waar gaan we naar toe, wat kunnen we daar doen, mag ik m&m's of is er popcorn. Welke film is het dan, ow ja, welk theater, zijn er meer mensen, kan je er spelen. En zo nog een hele rits aan vragen want de autonavigatie alleen al is iets om je vooral veel mee te bemoeien en veel vragen over te stellen. In de verte zie ik het Maaspodium al liggen en kondig aan dat we er bijna zijn. Waardan? Nou daar kijk! Ow daar met die witte Melle letter aan het begin? Ja daar inderdaad, daar Melle!

Jeugdvoorstellingen Rotterdam

Peuters van deze tijd

Binnen in het Maaspodium hangt er een heerlijk relaxte sfeer. Sommige mensen zitten nog aan een heerlijk uitziend ontbijt, andere zitten met hun kids een spelletje te doen en er wordt druk geknutseld en gekletst.  Niet veel later mogen we de zaal in. En toch ben ik dan weer een beetje zenuwachtig want de peuters van deze tijd zijn best veel gewend. Er zijn geweldige natuurspeeltuinen, binnenspeeltuinen, pretparken, dierenparken, bioscopen en dan hebben ze thuis ook nog eens van alles. Wij gaan wel eens vaker naar voorstellingen en dat is altijd een groot succes maar vaak is dan ook z'n zus erbij die hem dan in haar enthousiasme mee neemt.

BULLY BULLY jeugdvoorstelling

BULLYBULLY begint

De voorstelling begint en vol nieuwsgierigheid zit Melle op het randje van zijn stoel. Hij wilt alles helemaal volgen en al na een paar minuten worden de eerste vragen in m'n oor gefluisterd. De voorstelling gaat over twee wereldleiders die al ruziënd over het podium gaan, door perfecte mimiek, en passende geluiden en muziek begrijpt iedereen waar deze voorstelling over gaat. De ene na de andere opmerking en vraag volgt weer. Dit is toch zielig, maar dat mag toch niet, ooow wat doet hij nu! En ook de verschillende emoties vliegen om je oren, en die worden dan ook allemaal keurig benoemd door Melle. Heerlijk om te zien wat de voorstelling allemaal met hem doet! 

jeugdvoorstelling Maaspodium Rotterdam

Maaspodium en BULLYBULLY bedankt!

De voorstelling eindigt met een prachtige verzoening tussen de wereldleiders, eind goed al goed! Melle mag nog op de foto met de acteurs en krijgt een prachtige snor voor hem en zijn zus! Wat hebben we genoten van de voorstelling en de tijd samen! Maaspodium en BULLY BULLY bedankt!

Jeugdvoorstelling Rotterdam Maaspodium

Wil je ook naar deze geweldige voorstelling? Kijk dan hier voor tickets en informatie.

Liefs, Melle en Karin