Familievoorstellingen bij Kunstmin in Dordrecht

Ga jij ook zo graag met het gezin naar theatervoorstellingen? Wij houden ervan! Vaak ga ik op '1 op 1 date' naar het theater. Gewoon omdat het gezellig is en omdat de voorstellingen die voor Melle ( 5 jaar) leuk zijn, minder leuk zijn voor Julia (8 jaar). 

Zo ben ik de laatste tijd 2 keer naar de Kunstmin in Dordrecht geweest samen met Julia. Eerst naar Mees Kees in de grote zaal en daarna nog naar Stuntkont in de kleine zaal. Wij vinden de sfeer in de Kunstmin echt geweldig de prachtige sjieke grote zaal en de intieme gezellig kleine zaal maar ook de entree en het cafe/ restaurant zijn heel fijn en mooi.

Voorprogramma bij de Kunstmin

Bij praktisch alle jeugdvoorstellingen in de Kunstmin is er een voorprogramma. Zo kon je bij de voorstelling van Mees Kees op kamp knustelen en was er een leuk standje met merchandise. Ook kon je na de voorstelling nog op de foto met een cast. Altijd leuk om nog op de foto te kunnen! Bij Stuntkont was er een hilarisch voorprogramma! Je kon Twister spelen op een hele grote mat met alleen maar bruine tintje en als je op een vak stond kwam er verschillende geluiden van scheetjes uit. De jonge bezoeker vonden dit geweldig! Er werd flink mee gespeeld. Ook bij Stuntkont kon je na de voorstelling nog naar een merchandise standje en nog op je gemak twister spelen.

Wist je dat er voorstellingen zijn voor kids vanaf 2 jaar bij Kunstmin en dat er regelmatig er iets wordt georganiseerd voor kids? Geniet van een voorstelling met de allerkleinsten of een familievoorstelling met het hele gezin!

Gezellig borrelen voor of na de voorstelling

Bij Kunstmin kan je voor of na de voorstelling nog gezellig borrelen zo kun je voor de kids een Siebsnackplank of een Sieb Surprise bestellen bij je kaartje.

SIEB SNACKPLANK
Gereserveerd tafeltje
Kunstmin limonade uit de tap
Lekkere zoetigheden en hartige snacks 
Bij voorstellingen zonder pauze zal uw arrangement geserveerd worden na afloop van de voorstelling

SIEB SURPRISE
Staat bij binnenkomst voor je klaar
Sieb surprise (pakje drinken, popcorn/chips en kleurtjes)

En dan kan je ook nog kiezen voor een borrelarrangement of een vega borrelarrangement om zo nog meer te genieten van een gezellig uitje met elkaar.

Gezinuitjes bij Kunstmin in Dordrecht

Ga je met je gezin of familie of juist alleen met één kind naar het theater dan is Kunstmin een prachtig theater naar toe te gaan. Een mooi gebouw, prachtige zalen een fijn restaurant en vaak gezellig voor en na programma's! Bij komend voordeel je kunt in de omgeving ook nog eens makkelijk parkeren.

Benieuwd naar welke familievoorstellingen er binnenkort te zien zijn? Kijk dan hier voor het programma.