Een volledig dagje uit bij Hollywood Event Center in Rotterdam

Als je in de buurt van Rotterdam woont, dan ken je Hollywood Event Center wel, recht tegenover De Kuip tussen restaurants en de bioscoop. Maar ben je er weleens binnen geweest? Achter de deuren van deze populaire locaties bevindt zich een unieke en prachtig center waar jong en oud zich uitstekend kunnen vermaken. 

Gezinsuitjes in rotterdam, heb je wel eens gedacht aan Hollywood Event Center het ultieme gezinsuitje!

Wij gaan vrijdag einde middag richting Hollywood Event Center en beginnen met eerste een rondje de locatie verkennen. We hebben voor begin van de avond het Duckpin Bowling gereserveerd dus we gaan eerst eens kijken wat er nog meer is. Natuurlijk kennen we de indrukwekkende lijst aan activiteiten maar eerlijk is het wel anders om het te lezen en het te zien. De toffe Lucky Putt Minigolf, de X-cube escaperooms, de verschillende speeltafels en spellen en ga zo maar door.

Escaperoom voor kids, ken jij de Xcube escape room al in Hollywood Event Center

We beginnen met een potje Mario Kart, dat is voor Melle al een feestje op zich. We vervolgen onze avond met nog verschillende spellen en ontdekken we hoe prachtig deze locatie is. Om 18u melden wij ons bij de Duckpin bowlingbaan en mogen we meteen plaats nemen bij baan 3. We toetsen onze namen in en we mogen beginnen. Duckpin bowling is bowlen maar dan net wat anders, een kleinere baan, kleinere ballen en veel kleur en een fijn snel spel. Leuk voor de beginnende en de gevorderde spelers. Zo kan iedereen lekker meespelen, hoewel papa natuurlijk dik voorstaat en zal winnen. Maar daar kijkt eigenlijk niemand naar. Doordat er 4 banen zijn is het niet te druk en is het gezellig spelen. Ook staan er voldoende tafels en stoelen om even lekker wat te drinken of te eten, dat je dan weer handig met een qr code kunt bestellen. Na een uur zit onze tijd erop en hebben we zin om lekker wat te gaan eten.

Bowlen met kids in rotterdam het kan bij Hollywood Event Center Rotterdam de Kuip

Kindvriendelijk uiteten in Rotterdam

In dit Hollywood Café, de ruimte naast de ruimte met de bowlingbanen kun je fijn zitten, in de zomer is er zelf een terras. En de sfeer is er fijn en relaxt. Er is een spelletjes tafel en de kinderen voelen is op hun gemak. Op de tafels staan lampje en wanneer je deze omdraait veranderd de kleur van het lampje, de medewerkers krijgen dan een seintje om je bestelling op te nemen. Ideaal! Op het kindermenu staat genoeg lekkers en ook voor Martijn en mij is er volop keuze. Het eten is heerlijk! We geniet van het eten en van de gezelligheid. 

Kindvriendelijk uiteten in rotterdam bij Hollywood Event Center

Gezinsactiviteiten bij Hollywood Event Center

Na het eten is het eigenlijk tijd om naar huis te gaan, maar het is zo'n fijn uitje dat we het nog even verlengen met nog een Mario kart spelletje en een bezoekje een de grijpautomaat maar dan is het toch echt tijd om te gaan. We komen hier zeker nog een keer terug. Want het is een top bestemming om als gezin naar toe te gaan, maar ook erg leuk om af te spreken met vrienden en familie. Mocht je je nu afvragen wat je allemaal kunt doen bij Hollywood Event Center dan heb ik hier nog even een lijstje voor je gemaakt: