Bounce Valley een perfect actief gezinsuitje!

Bounce Valley: Het perfecte actieve uitje voor het hele gezin

Ben jij op zoek naar een leuk en actief uitje voor het hele gezin? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Bounce Valley! Dit indoor springkussenparadijs is gevestigd op meerder locaties in Nederland Bij Bounce Valley kun je lekker bouncen op de een van de grootste luchtkussens van Nederland en genieten van een gezellig uitje met het hele gezin.

BOUNCE VALLEY Locaties in Zuid-Holland
Zoetermeer
Delft
Rotterdam

BOUNCE VALLEY Locaties in Zeeland
Middelburg

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderfeestje bij Bounce Valley Delft
Meer weten

Kinderfeestje bij Bounce Valley Delft

Kleveringweg 5, Delft

Bounce Valley Delft is open vanaf 26 augustus 2023! Wanneer kom jij een kinderfeestje vieren? bekijk

 
Luchtkussenpark Bounce Valley Delft
Meer weten

Luchtkussenpark Bounce Valley Delft

Kleveringweg 5, Delft

Bounce Valley Delft is open vanaf 26 augustus 2023! Wanneer kom jij Bouncen? bekijk

 
Luchtkussenpark Bounce Valley Middelburg
Meer weten

Luchtkussenpark Bounce Valley Middelburg

Podium 13, Middelburg

Indoor luchtkussenpark Bounce Valley Middelburg. In dit springkussen in Middelburg kunnen ouders en ... bekijk

 
Kinderfeestje Bounce Valley Zoetermeer
Meer weten

Kinderfeestje Bounce Valley Zoetermeer

Voorweg 107, Zoetermeer

Vier een feestje eens ergens anders dan een trampolinepark of speelparadijs: vier het in een Airpark... bekijk

 
Airpark Bounce Valley Zoetermeer
Meer weten

Airpark Bounce Valley Zoetermeer

Voorweg 107, Zoetermeer

Geen trampolinepark, geen speeltuin... maar wél een airpark! Dit nieuwe type attractie is 100% fun v... bekijk

 

Een sportieve work-out voor jong en oud.

We zijn al vroeg op pad want we hebben gereserveerd voor 2 uur springen om 10 uur.  TIP: doe comfortabele en los zittende (sportieve) kleding aan, want bij Bounce Valley is het fijn dat je je lekker vrij kunt bewegen. Bouncen is namelijk niet alleen leuk, het is ook een hele work-out! Je traint niet alleen je spieren met al dat gespring, maar ook je conditie gaat er flink op vooruit. Een uitstekend uitje dus om op een leuke en actieve manier in beweging te zijn.

Plezier voor jong en oud.

Bij Bounce Valley is er voor jong en oud van alles te doen. Zo kunnen kinderen zich uitleven op de vele Attracties zoals de Wipe-out en de Soccer cage maar ook op de vele obstakels zoals bij de Warrior Start, de Sewer Pipes en de Pyramid Slide en jumpen.  Maar er is nog veel meer, zo kun je bij Bounce Valley ook klimmen op de klimwand, een wedstrijdje doen op de hindernisbaan of een potje dodgeball spelen. Voor de allerkleinste is het leuk om naar de Mini Bounce te gaan, dit is op schooldagen wanneer de oudere kinderen op school zitten. Onze vierjarige vindt het echt prima om tussen de oudere kinderen te springen.

Bounce Valley Rotterdam Luchtkussenpark

Een fanatieke fan

Onze vierjarige is namelijk een mega Bounce Valley fan en is niet te stoppen. Het is fantastisch om te zien hoe hij geniet van het springen en stuiteren op de enorme luchtkussens. Hij komt helemaal tot leven en vergeet even alles om hem heen, hij is voor niets of niemand bang. Maar ook onze bijna zevenjarige dochter Julia heeft de grootste lol bij Bounce Valley. Zij vindt het vooral leuk om te klimmen en overal vanaf te springen. Samen springen ze zo heel Bounce Valley door en vermaken ze zich prima.

De leukste dagjes weg met kids vind je bij Go-Kids Rotterdam

Onbeperkt drinken

Bij Bounce Valley kun je ook een Bounce Booster bestellen. Je krijgt dan bij binnenkomst een bekertje en dat mag je onbeperkt vullen met limonade. Dit is echt een tip, want van al het springen krijg je enorme dorst

Conclusie

Bounce Valley Rotterdam is een fantastisch uitje voor het hele gezin. Je kunt er lekker actief bezig zijn en genieten van de vele trampolines en andere activiteiten. Voor kinderen is het een waar paradijs waar ze kunnen jumpen, klimmen en spelen. En voor ouders is het een leuke manier om samen met hun kinderen te bewegen. Dus, ben je op zoek naar een leuke en sportieve activiteit voor het hele gezin? Ga dan zeker eens langs bij Bounce Valley!

Kijk hier voor alle informatie over Bounce Valley Rotterdam

Bounce Valley Rotterdam

Log In