Het wordt weer een wennen

Het laatste weekend van de kerstvakantie is aangebroken en maandag gaan de scholen dan na drie weken echt weer beginnen. Dat wordt weer even wennen. Dus nog even twee dagen genieten tenminste dat was de bedoeling. Julia logeert bij opa en oma, en zoals dat altijd gaat is dat dan de ochtend begint met Melle die vraagt of hij naar Julia haar kamer mag om te spelen en ik die meteen geactiveerd is om opa en oma een appje te sturen om te vragen hoe het met Julia is. M'n moeder was al online geweest en dat betekent meestal dat Julia al wakker is. Dus hup even een appje sturen en dan uit bed. Maar voordat ik m`n bed uit kon stappen had ik al een reactie. Julia had de hele nacht overgegeven en was nog steeds niet lekker.
Dus alle plannen gingen de prullenbak en voordat ik het wist zat ik in de auto naar Vlaardingen om m`n meisje op te halen. Ze was echt een hoopje ellende en het door opa geföhnde haar maakt het er niet beter op (maar hoe lief dat opa midden in de nacht het haar van z'n kleindochter heeft staan te föhnen).
Eenmaal thuis, ik bespaar je de details want dat was best een uitdagend ritje, vond Melle het zo zielig dat z'n zus ziek was dat hij z'n knuffels aan haar gaf en heel de dag lief om haar heen heeft gespeeld. Nadat we Coco, Enchanto en Ratatouille hadden gekeken viel ze in slaap en toen ze wakker werd was ze er weer. Heerlijk hoe snel dat bij kinderen kan gaan!

De zondag willen we graag nog even op pad maar wel rustig aan, want hoewel Julia weer helemaal beter leek, wilde we geen risico's nemen en zijn we een tripje gaan doen met de auto.

Vakantiepark de Molenwaard


Wij zijn zelf groot fan van Avonturenboerderij en Vakantiepark de Molenwaard en aangezien de boerderij dicht is maar je wel een broodje kan halen op het vakantiepark zijn we gaan naar toegereden. Het blijft voor ons een fijne plek om te zijn en willen zeker ook dit jaar daar weer gaan overnachten. 
We hadden even gevraagd of wel een wandeling over het park mochten maken en dat was geen probleem! Heel leuk om te zien hoe de uitbreiding van het vakantiepark gaat! En wat hebben ze dat ook weer leuk gedaan voor de kids want die kunnen zelf mee helpen met graven.
 
Go-Kids Rotterdam op vakantiepark de molenwaard

Kinderdijk Molens

Na de ontmoeting met Fien en Teun zijn we de auto in gegaan en gingen we opzoek naar de Molen van Juf Roos. Er staan in deze omgeving heel veel mooie molens dus welke van Juf Roos was daar kwamen we niet uit. Eenmaal in Kinderdijk aangekomen zijn we nog even uitgestapt om naar de molens te kijken. Melle en Julia vond het leuk om te zien maar vonden het maar gek want zoveel molens staan er helemaal niet bij Juf Roos ;).

Go-Kids Rotterdam Kinderdijk

Back to school

Maandag was het dan zo ver, de week begon weer zoals we die kennen maar toch was het even wennen. Melle naar de gastouder, Julia naar school en wij werken.  Het wordt weer even wennen maar het is ook wel weer fijn. Nieuw jaar, nieuwe week, nieuwe kansen. Plannen maken voor de komende weken. 

Deze week staat de Yorky speurtocht bij ons op het wensenlijstje en we zijn natuurlijk heel benieuwd naar de persconferentie van vanavond. Wat zal er snel weer mogelijk worden, we gaan het horen. Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Fijn weekend en alvast een goede week.

Liefs,
Karin

Ps, tips mag je mij altijd blijven mailen (karin@go-kids.nl)