Sinterklaas intocht Capelle aan den IJssel

Sinterklaas intocht Capelle aan den IJssel

Sinterklaas zal op 16 november aankomen in Capelle! 

De Stoomboot komt aan op zaterdag 16 november rond 10.00 uur aan bij het Vuykterrein aan de Dorpsstraat.

Intocht Sinterklaas Capelle aan den IJssel op 16 November 2019

  • 10:00 Aankomst, Vuijk Terrein Capelle
  • 11.30 Aankomst Stadsplein Capelle
  • Ontvangst door de Burgemeester
  • 12.15 Optreden gebroeders KO
  • 13.00 uur Show in de bibliotheek 'kom je Sinterklaas'

Het Sinterklaas Programma
Vanaf 09.30 uur houden presentator Cees vd Meer en de Route piet de aanwezige kinderen bezig met diverse Sinterklaasliedjes en spelletjes.

Tevens zullen er drie ballonpieten aanwezig zijn die voor de kinderen de mooiste figuren zullen creëren. Voordat de stoomboot aankomt zal een Piet op zijn waterscooter halsbrekende toeren uithalen op de IJssel. Super gaaf! 

Na de aankomst op het Vuykterrein waar Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen worden door de duizenden kinderen op de kade en Burgemeester Peter Oskam zal de Sint, richting zijn gereedstaande Americo wandelen , (de Sint is goed te volgen door de begeleiding van de stelten pieten) en zal er een rijtour zijn richting Stadsplein muzikaal begeleid door Muziekvereniging “Door Kunst Verkregen “uit Nieuwerkerk a/d IJssel en de zwarte roetjes

De route zal “onder voorbehoud van opbrekingen “ via de Dorpsstraat, A.Vuyklaan, Kievitlaan, Kerklaan, Meerkoetstr., Reigerlaan, Alkenlaan, Duikerlaan,Kerklaan, Fluiterlaan en de Rivierweg richting Stadsplein gaan.

Naar verwachting komen de Goedheiligman en de pieten om 11.25 uur aan op het Stadsplein waar voor de deur van het Isala Theater een groot podium is geplaatst.

Daar wordt hij verwelkomd door de Burgemeester Peter Oskam, het Kindercollage, Cees vd Meer en Rene Dijkhuizen en de Sint nodigt dan ook vele kinderen uit om op het podium een heuse polonaise met alle pieten te houden.

De kinderen en hun ouders die op het Stadsplein vol verwachting uitkijken naar de komst van de Sint, worden vanaf 11.00 uur getrakteerd op een optreden van Presentator Cees vd Meer en de Muzikale Pieten Band.

Lees hier alles over de intocht van Sinterklaas in Capelle

Vanaf 1-1-2020 start Go-Kids regio Rotterdam ook op Facebook en Instagram. Volg ons alvast en mis niets (Volg Facebook)(Volg @gokidsrotterdam op Insta)