Tijdens het Hemelvaartsweekend kan iedereen zich in Dordrecht vier dagen lang onderdompelen in creativiteit en wereldse muziek, zijn culinaire drempel verleggen of langsgaan bij de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk. 

Lepeltje Lepeltje Dordrecht in Weizigtpark

Levensgenieters uit Dordrecht kunnen hun geluk niet op; een vierdaags festival. Van donderdag 9 t/m  zondag 12 mei vult het Weizigtpark zich met een breed palet aan sfeerverhogende elementen die befaamde borrelaars nog altijd weet te verrassen. Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon en de kleintjes worden kostelijk vermaakt. De markt maakt het verhaal compleet en biedt bijzondere spullen en curiosa. Als vanouds is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk voor iedereen.

lepeltje lepeltje dordrecht
fotocredit: Jeroen Schaaphok

Muziek

Tuimel tijdens Lepeltje Lepeltje in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog. .

Struinen & snuffelen

Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vind je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

lepeltje lepeltje Dordrecht

Koterplezier

Ook de kleinsten kunnen hun ei kwijt op Lepeltje Lepeltje! Elke dag is er voor hen speciaal vertier in het park, waar ze zelf de handen uit de mouwen kunnen steken, zich kunnen verliezen in het vlooiencircus of bijvoorbeeld de sterren van de hemel kunnen slaan bij de drum-party. Ook de schommels vinden weer hun weg naar het park en brengen de kleinste waaghalzen naar grote hoogtes.

Entreebeker

Op Lepeltje Lepeltje is alles gratis, behalve de hapjes en drankjes. Om dit mogelijk te maken werken we met milieuvriendelijke Lepeltje Lepeltje-bekers. Voor je eerste drankje koop je eenmalig een Lepeltje Lepeltje-beker voor één muntje. Met elk nieuw drankje ruil je jouw lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is de beker gratis. Je kunt de beker echter niet inruilen voor een muntje, dus je kunt hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met dit herbruikbare bekersysteem bouwen we samen aan een duurzame wereld.

Openingstijden

  • Donderdag 9 mei 12:00-23:00 (Hemelvaartsdag)
  • Vrijdag 10 mei 12:00-00:00
  • Zaterdag 11 mei 12:00-00:00
  • Zondag 12 mei 12.00 tot 22.00 (Moederdag)

Meer info =>