Een uniek uitje rondom Sinterklaas. 

Familievoorstelling Sint Sing along (3+)

Zo heb je de sinterklaasliedjes nog nooit gehoord! Tijdens de familievoorstelling Sint Sing Along speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest alle bekende sinterklaasliedjes. Natuurlijk is Sinterklaas er bij, die komt een spannend verhaal vertellen. Het kinderkoor van Hofplein en de Pieten komen meezingen. En jullie natuurlijk ook!

Over de familievoorstellingen van het RPhO

Tijdens de familievoorstellingen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest kom je ogen en oren te kort: je beleeft een onvergetelijke middag vol spannende verhalen, beroemde symfonische muziek en betoverend theater. En dat allemaal in een mooie zaal in de Doelen... gegarandeerd spatten de vonken ervan af!

Praktische informatie over dit kindvriendelijke uitje

Deze voorstelling van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vindt plaats op 2 december 2020 in de Jurriaanse zaal in De Doelen. 

De voorstelling start om 14:15 uur.

Voorafgaand aan de voorstellingen is er voor kinderen een randprogrammering in de foyer. Het is zeker de moeite waard om een uur voor de start van de voorstelling te komen. De kinderen kunnen zich hier vermaken met leuke activiteiten en alvast helemaal in de sfeer komen. 

Tickets bestellen of meer weten over de voorstelling?

Via onderstaande blauwe knop kom je op de website van het RPhO. Hier kun je prijzen van tickets zien, en bij het boeken zelf plaatsen uitkiezen. 

Meer weten & tickets