Winterse activiteiten in Zuid- Holland

December Special uitjes met kids!

December is de gezelligste maand van het jaar. Sinterklaas, mooie verlichtingen en gezellige feestdagen. Voor kinderen soms heel spannend met heel veel prikkels maar ook een maand vol fijne momenten. Extra leuk wordt het door mooie herinneringen met elkaar te maken op bijzondere locaties of tijdens leuke uitstapjes. Speciaal hiervoor hebben we de Winter Special voor jullie gemaakt met daar in de leukste gezinsuitjes in december!

Wij hebben onder andere tips voor:
- Kerstactiviteiten met kids
- Jeugdtheater voorstellingen in heel Zuid-Holland
- Kerstvakantie uitjes voor heel Zuid-Holland
- Nieuwjaarsduiken in heel Zuid-Holland
- Schaatsen en skieën met kids in Zuid-Holland

Kerstactiviteiten met kids

Kinderen zijn dol op de kerst en dat snappen wij wel. De donkere december dagen zijn super gezellig met kids. Kerstshows, kerstmarkten, lichtjesavonden, de magie van december hangt overal in de lucht. En dat is voor kinderen nog eens extra speciaal! Wij hebben verschillende activiteiten voor je verzameld en voor je in kaart gebracht.

Kerst in de Regio Leiden - Den Haag
Kerstshows Leiden - Den Haag
Kerstmarkten Leiden - Den Haag

Kerst in de Regio Rotterdam
Kerstshows Rotterdam
Kerstmarkten Rotterdam

Go-Kids Rotterdam

Activiteiten in de Kerstvakantie!

In de kerstvakantie zijn er natuurlijk enorm veel activiteiten. Van schaatsen tot dieren uitjes van een bezoekje aan een museum tot een kerstshow het kan allemaal! Wij hebben de leukste kerstvakantie activiteiten voor je verzamelen en in een overzicht! Dit overzicht wordt dagelijks nog aangepast. Dus voor je laatste tips moet je hier zijn!

Kerstvakantie activiteiten regio Leiden - Den Haag
Kerstvakantie activiteiten regio Rotterdam

IN ZUID-HOLLAND ZIJN ER OOK LEUKE DIERENUITJES! CHECK ZE HIER!

 

Jeugdvoorstellingen in Zuid- Holland

December staat vol van de toffe jeugdvoorstellingen! Zo zijn er voorstellingen van Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, voorstellingen van en bij het Jeugdtheater Hofplein en van het Maaspodium. Maar ook in de regio Leiden- Den Haag zijn er vele familievoorstellingen in december periode.

Jeugdtheater voorstellingen regio Leiden - Den Haag
Jeugdtheater voorstellingen regio Rotterdam

Jeugdtheater Rotterdam Go-Kids Rotterdam

LEUK! CHECK OOK ONZE THEATER SPECIAL!

Nieuwjaarsduiken met kids in Zuid- Holland

Traditiegetrouw worden er op 1 januari overal nieuwjaarsduiken georganiseerd. Zowel aan de kust als in het binnenland worden er vele nieuwjaarsduiken georganiseerd. De bekendste is natuurlijk die in Scheveningen maar er zijn er natuurlijk veel meer. Let wel altijd even op of je je moet aanmelden voor de duik en vaak mogen kinderen onder de 12 jaar alleen meedoen onder begeleiding.

Nieuwjaarsduiken regio Leiden- Den Haag
Nieuwjaarsduiken regio Rotterdam

Go-Kids Rotterdam

Schaatsen en Skiën met kids!

Waar we vroeger vaak in december konden schaatsen op natuurijs is het de laatste jaren vaak schaatsen op kunstijs. Er zijn ook steeds meer leuke kindvriendelijke ijsbanen op leuke locaties! Ook skiën is natuurlijk een toffe winterse activiteit die je volop kan doen in Zuid-Holland. Wij hebben de kindvriendelijkste ski, board en schaatslocaties voor je opgezocht!

Schaatsen met kids in Zuid-Holland en omgeving
Skiën en boarden met kids in Zuid-Holland en omgeving

Wil je een actueel overzicht van de leukste uitjes in jouw regio? Kijk dan in onze agenda!
Agenda Go-Kids Leiden - Den Haag
Agenda Go-Kids Rotterdam

 

gezinsuitjes Rotterdam

 

 

Log In