Go-Kids regio Nijmegen!

Het nieuwe gezicht achter Go-Kids regio Nijmegen 

Hoi allemaal, vandaag is de grote dag! Namelijk mijn eerste dag als regiomanager van Go-Kids Nijmegen. Maar wie ben ik eigenlijk? Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om mezelf even voor te stellen! 

Om te beginnen het gemakkelijkste gedeelte. Mijn naam is Lilian van Sonsbeek - Bos en ik woon samen met mijn man Willem, dochter Rosalie en hond Lea (Golden Retriever) in Geffen (gelegen tussen Oss en Den Bosch). Rosalie is ondertussen een gezellige dame van alweer bijna 1,5 jaar oud! Je zult vast nog wel eens foto's van haar tegenkomen als ik berichten deel over onze leuke uitjes.

Begin dit jaar ben ik gestart als regiomanager van Go-Kids Den Bosch en dit bevalt me super goed! De werkzaamheden zijn fantastisch. Ik mag (groot)ouders van leuke tips voorzien en daarnaast heb ik de kans om bedrijven/zzp'ers/organisaties nóg bekender te maken in de regio.

Ik ben bij Go-Kids gekomen via mijn vorige werkgever Mad Science Brabant. Hier heb ik gewerkt als Project Manager en we hadden een super leuke samenwerking met Go-Kids Breda en Eindhoven. Vanaf het moment dat ik in verwachting was van mijn kleine meid heb ik me op Facebook ook aangemeld voor Go-Kids Den Bosch om op de hoogte te blijven van alle leuke uitjes. In de loop van 2018 kwam ik op Facebook de oproep tegen dat ze op zoek waren naar iemand die deze regio nog verder zou willen ontwikkelen. Deze kans heb ik meteen met beide handen aangegrepen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!

Na een half jaartje te hebben gewerkt voor Go-Kids Den Bosch kwam de mededeling dat Patrick van Go-Kids Nijmegen een nieuwe uitdaging had gevonden. Super jammer! Ik was namelijk erg blij met mijn buurman. Maar dus ook voor deze regio werd de zoektocht gestart voor een vervanger. Ik heb zelf 4 jaar gestudeerd aan de HAN in Nijmegen (CMV) en ik weet dus uit ervaring dat dit echt een prachtige en levendige regio is! Het ging dan ook al snel kriebelen om ook deze regio op me te nemen.

Na goed overleg met mijn man, die mij gelukkig 100% steunt, hebben we samen besloten om ook deze uitdaging aan te gaan! Ook Patrick stond achter dit idee en hiermee was mijn start als regiomanager van Go-Kids Nijmegen een feit. Gelukkig mag ik Patrick ook nog steeds af en toe raadplegen waardoor ik er niet meteen helemaal alleen voor sta. 

Over hulp gesproken..... Ik ga deze mooie regio ook niet helemaal in mijn eentje runnen, maar daar later meer over ;) 

Voor nu wens ik jullie een prachtige dag en ik hoop dat jullie Go-Kids Nijmegen blijven volgen via de website, Facebook, Instagram en natuurlijk ook via de nieuwsbrief! Wist je trouwens dat Go-Kids tegenwoordig ook een eigen Pinterest account heeft?! Houdt alle kanalen in de gaten voor de leukste tips, meest kindvriendelijke adressen en natuurlijk de leuke winacties! 

Groetjes Lilian

Log In