Eropuit met kids in Maassluis

Met kids eropuit in Maassluis!

Ga je een dagje met de kids naar Maassluis of woon je in Maassluis en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Wat of je nu uiteten wilt met Kids in Maassluis of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie in Maassluis? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-Kids.nl 

Eropuit met kids

Bij indoorpretpark Maassluis kunnen de kinderen van alles doen. Ze kunnen zich uren vermaken in de binnenspeeltuin waar je kunt springen, klimmen, glijden draaien, bouwen of hun vette tricks laten zien en super hoog springen in de trampolinehal. Ook is er eventueel glow in the dark midgetgolf of funbowlen.

In Maassluis kun je ook lekker gaan zwemmen bij het Sport- en Recreatiebad Dol-Fijn. Er zijn allemaal verschillende activiteiten en natuurlijk ook voor de kids. Bijvoorbeeld discozwemmen, gezinszwemmen, recreatief zwemmen en nog veel meer.

Wil je naar een leuke kindervoorstelling? kijk dan bij theater Koningshof. Ga je liever naar het museum als uitje? Ga dan naar het Nationaal scheepvaart museum.

Kinderfeestjes in Maassluis

Bij indoorpretpark Maassluis kan je ook jouw kinderfeestje vieren. Sommige kinderen vieren hun kinderfeestje in de trampolinehal. Andere kinderen vieren hun feestje in de indoorspeeltuin, ook heel leuk! Of allebei natuurlijk. Maar dit is niet het enige, de kinderen kunnen namelijk ook een potje funbowlen of er is ook glow in the dark midgetgolf!

Wil jij met je kinderfeestje je eigen taart of cupcakes maken, versieren en daarna lekker opeten? kijk dan bij Jenny's Bakery. Of wil je graag een workshop volgen waar je eigen sieraden gaat maken? kijk dan bij Principessa

Events voor kinderen

In Maassluis zijn er ook genoeg events voor de kids. Natuurlijk bij bibliotheek Maassluis, daar zijn elke maand een of meer voorlees dagen en na het voorlezen is er ruimte om te knutselen en spelen. Maar vergeet vooral ook niet de verschillende kermissen in Maassluis. Voor actuele events in Maassluis kan je altijd even onze agenda checken.

Gratis uitjes met kids in Maassluis

Natuurspeeltuin Avonturis is een super mooie en leuke natuurspeeltuin voor de kinderen. Het is gratis en kinderen kunnen hier van alles doen, zoals klimmen, rennen. bouwen en nog veel meer. De natuurspeeltuin heeft ook een amfitheater en een coole vuurplaats. Ook staan er picknick tafels om uit te rusten of lekker wat te eten/drinken.

 

Heb jij nog meer leuke tips voor in Maassluis? Mail dan naar Karin@go-kids.nl

Log In