Eropuit met kids in Lansingerland

Met kids eropuit in Lansingerland

Ga je een dagje met de kids naar Lansingerland of woon je in Lansingerland en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Of je nu uiteten wilt met Kids in Lansingerland of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie in Lansingerland? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-kids.nl

Eropuit met de kids

Bij Escape room Berkel kun je samen met je gezin een toffe uitdaging aangaan. Werk samen aan een puzzel en weet vrij te komen uit de escape room. Hoe goed werken jullie samen als het er op aan komt?

Zou je graag naar een leuke boerderij willen? Dan is Boerderij het Lansingerland de perfecte plek. Op de boerderij is van alles te ontdekken en beleven. Je kan naar een landwinkel, melkveebedrijf, naar het terras en er zijn vaak de leukste activiteiten. Ze organiseren ook een Farm Safari, een echte ontdekkingstocht op het platteland.

Gezinsuitje naar een binnenspeeltuin kan ook! Namelijk naar Monkey Town. Het is voor de kinderen een feest, want ze kunnen al hun energie kwijt door de vele speel mogelijkheden. In de binnen speeltuin is er een lekker plekje waar je kunt eten en drinken

Zou je lekker naar een restaurant willen met het gezin? Dan is familierestaurant Bergsche Plas de perfecte plek.

Kinderfeestje in Lansingerland

Een feestje bij Monkey Town klink toch als een perfecte dag? Naast het spelen in Monkey Town wordt er gezorgd voor een vrolijke feesttafel voor jullie gezelschap. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden hoe jij je kinderfeestje wil vieren. 1 van deze mogelijkheden is kinderfeestje Monkey Escape party. Lukt het jullie om uit te breken uit de escaperoom?

Events voor de kinderen

 

Gratis uitjes met de kids in Lansingerland

Op zoek naar een leuke speeltuin? Tussen Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek, vind je een waterspeeltuin en natuurspeeltuin genaamd De tuin van Floddertje. De kinderen kunnen fantastisch spelen in een mooie omgeving met veel water. Zo is er een kabelbaan, een touwbrug, waterpompen en nog veel meer! Er zijn picknicktafels aanwezig, dus neem zeker wat lekkers mee.

Daarnaast kan je

 

Heb jij nog leuke tips voor in Lansingerland? Mail dan naar Karin@go-kids.nl

Log In