Eropuit met kids in Cappele aan den IJssel

Met kids eropuit in Capelle aan den IJssel!

Ga je een dagje met de kids naar Capelle aan den IJssel of woon je in Capelle aan den IJssel en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Wat of je nu uiteten wilt met Kids in Capelle aan den IJssel of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-Kids.nl 

Eropuit met kids

Lekker een dag springen in Bounce Valley. In dit airpark kan je een super leuke dag beleven. Naast het bouncen op de springkussens wat je kunt doen, zijn er allerlei obstakels waar je overheen en zelfs erdoor kunt. Het is een super leuk gezinsuitje, want ook voor de volwassenen is er genoeg om een leuke dag te hebben.

Een leuke dag met het gezin kun je ook beleven bij Escape Mission Rotterdam. Een super spannende escaperoom waar je raadsels en puzzels moet oplossen. Lukt het jullie om goed samen te werken en uit de escaperoom te komen? 

Wil je graag naar een leuke kindervoorstelling? Kijk dan eens bij het Isala theater. Of zou je graag een dagje willen zwemmen kijk dan bij Sportcomplex Aquapelle.

Kinderfeestjes in Capelle aan den IJssel

Bij  Glowgolf Capelle kun je jouw kinderfeestje houden. Met een geweldig glow in the dark thema 'Land en zee'  kan je gezellig gaan midgetgolfen samen met de andere kinderen. Ook heb je tijdens je kinderfeestje toegang tot de funroom, krijg je wat lekkers te eten en drinken en kunnen de kinderen spelen met een interactief gamescherm. Klinkt toch als een leuk kinderfeestje?

Events voor kinderen

In Capelle aan den IJssel zijn er ook genoeg events voor de kids. Voor actuele events in Capelle aan den IJssel kan je altijd even onze agenda checken.

Gratis uitjes met kids in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel kan je heerlijk wandelen in het Schollebos en de kids kunnen lekker spelen in het avonturenspeelbos met een trekpontje, kabelbaan, glijbaan en nog veel meer. Ook is er een gelegenheid om te picknicken. Ga je liever naar de kinderboerderij? Neem dan zeker een kijkje bij Kinderboerderij Klaverweide.

Heb jij nog leuke tips voor in Capelle aan den IJssel? Mail dan naar Karin@go-kids.nl

 

Log In