Eropuit met kids Spijkenisse

Met kids eropuit in Spijkenisse

Ga je een dagje met de kids naar Spijkenisse of woon je in Spijkenisse en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Wat of je nu uiteten wilt met Kids in Spijkenisse of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie in Spijkenisse? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-kids.nl

Eropuit met kids

Bij JumpXL Spijkenisse kunnen de kinderen helemaal los gaan en ze zullen zich zeker niet vervelen. Een trampoline park met leuke obstakels voor de grootste waaghalzen. Maar ook de allerkleinste zijn gek op trampolines daarom hebben ze vaak een Mini Jump op hun programma staan. 

Wil je graag naar een binnenspeeltuin in Spijkenisse? Dan is Monkey Town een geweldige optie. Spring op de trampoline, roetsj van de glijbaan, duik in de ballen en klauter door de hele binnenspeeltuin heen, alles kan! Naast de horeca die aanwezig is voor de kinderen en ouders/verzorgers, heeft Monkey Town een speciaal lasergame gedeelte.

Wil je graag naar een leuke voorstelling in Spijkenisse? kijk dan is naar Theater de Stoep. Ga je liever naar de bioscoop? Ga dan naar het Kinepolis Spijkenisse.

Kinderfeestjes in Spijkenisse

 

Events voor de kinderen

 

Gratis uitjes met de kids in Spijkenisse

 

 

Log In