Parc de Witte Vennen is een middelgroot recreatiepark met vakantiehuisjes en een familiecamping in Oostrum (Noord-Limburg). Het park is prachtig gelegen aan een waterplas en heeft een strand en diverse horeca-, recreatie- en wellnessvoorzieningen. Ook voor een dagje weg in de eigen regio is het strandbad met speeltuin een aanrader! 

Overnachten

De bungalows op Parc de Witte Vennen zijn prachtig in het groen gelegen. Of je graag direct aan het water je vakantie wilt vieren of juist liever de geur van dennennaalden opsnuift tussen de bomen; er is voor ieder wat wils. Wanneer je op zoek bent naar comfort en luxe, dan is een parkwoning of oeverwoning zeker iets voor jou. Je kunt ook kiezen voor de gezellig Scandinavische chalet aan de bosrand.

Kindersanitair

De familiecamping van Parc de Witte Vennen beschikt over 150 kampeerplaatsen, er zijn toeristische en seizoensplaatsen. Op veel kampeervelden is een speeltuintje of sportveld. Er zijn meerdere sanitairgebouwen waarvan er één een apart gedeelte heeft dat erg mooi (en praktisch) is ingericht voor jonge kinderen.

Animatie

Tijdens de schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Van een ritje met paard en wagen tot een excursie met Ruud de boswachter. Verder zijn er fietsen en skelters te huur en kun je gratis gebruik maken van waterfietsen.

Dagje naar het strand

Wil je een dagje naar het strand, ook dan kun je naar De Witte Vennen. Je kunt ook gebruik maken van de speeltuin of een potje midgetgolf spelen. 

>> Meer informatie over zwemmen en spelen bij De Witte Vennen <<