Martens Fysiotherapie is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie. Naast een hoofdvestiging in Venlo, heeft Martens Fysiotherapie dependances in Nieuw-Bergen en Lottum.

Kinderfysiotherapie is gericht op het motorisch (bewegend) functioneren van baby's, peuters en schoolgaande kinderen, in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. De meeste kinderen ontwikkelen hun zintuigen en motoriek spelenderwijs op een natuurlijke manier. Bij sommige kinderen is ondersteuning gewenst, omdat de ontwikkeling van de motoriek langzamer of afwijkend verloopt. Hierdoor kan het kind moeite hebben om mee te doen met leeftijdsgenootjes tijdens bijvoorbeeld het buitenspelen, het sporten, de gymnastiekles of het schrijven.

Kinderbekkenfysiotherapie is gespecialiseerde fysiotherapie in het gebied van buik, bekken en bekkenbodem bij kinderen. De kinderbekkenfysiotherapeut is opgeleid om het kind op speelse wijze te leren waarnemen waar de bekkenbodemspieren zich bevinden en hoe het kind daarover controle kan krijgen. Ook bij bedplassen zal de kinderbekkenfysiotherapeut samen met het kind werken aan een goede basis voorwaarde, voordat er kan worden gewerkt aan het op tijd wakker worden (bijvoorbeeld met behulp van een plaswekker).