Kinderfeestje bij Tuincentrum Leurs

Straelseweg 370, 5916 AD Venlo

Jouw kinderfeestje wordt een hartstikke leuke middag als je het viert bij Tuincentrum Leurs in Venlo. Kinderfeestjes worden gehouden op woensdag- en vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur en worden begeleid door een medewerker van het tuincentrum.

Voordat het feest begint, kun je de cadeautjes bij de informatiebalie afgegeven. Vervolgens start het kinderfeest met een leuke activiteit, waarbij je mag kiezen uit:

Wafel versieren

Wafel versieren met allemaal lekkere versiersels. Als jullie klaar zijn met versieren kan de wafel lekker opgegeten worden!

 • Prijs: € 9,95 per kind.
 • Minimaal 8 kinderen, maximaal 12 kinderen (als je met minder dan 8 personen komt zal het totaalbedrag €79,60,- zijn).
 • Leeftijdsindicatie: 5-12 jaar

Bloempotjes versieren

Versier samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een bloempotje. Daarna komen er ook nog echte bloemen in!

 • Prijs: € 9,95 per kind.
 • Minimaal 8 kinderen, maximaal 12 kinderen (als je met minder dan 8 personen komt zal het totaalbedrag €79,60,- zijn).
 • Leeftijdsindicatie: 5-12 jaar

Pizza's maken

Ben jij een echte Italiaanse pizzabakker? Kom samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een overheerlijke pizza bakken in restaurant La Piazza Leurs!

 • Prijs: € 14,95 per kind.
 • Minimaal 8 kinderen, maximaal 12 kinderen (als je met minder dan 8 personen komt zal het totaalbedrag €119,60,- zijn).
 • Leeftijdsindicatie: 5-12 jaar


Algemene programma kinderfeestje bij Leurs

De keuze van de activiteit wordt bij de reservering gemaakt. Tijdens de activiteit krijgen jullie een glaasje ranja en staat er een grote kom spekjes klaar, zodat jullie al lekker kunnen snoepen. Hierna start de superleuke speurtocht door het tuincentrum met leuke opdrachten. Er wordt afgesloten op de dierenafdeling. Hier mogen jullie de konijnen of cavia's knuffelen.

Na de speurtocht mag jij in het Tuincafé de cadeautjes uitpakken en natuurlijk wordt er eerst even voor jou gezongen! Hierna zullen jullie wel honger hebben gekregen! Wie wil er frietjes met wat lekkers erbij? (Bij het pizza feestje vervallen de frietjes natuurlijk. Je gaat dan lekker zelf jouw eigen pizza maken en opeten!)


Kinderfeestje reserveren?

Direct een kinderfeestje bij Tuincentrum Leurs reserveren? Ga naar het reserveringsformulier Kinderfeestje op de website van Tuincentrum Leurs


TIP: Weber workshop voor Kids!

Natuurlijk beleven niet alleen volwassenen veel plezier aan barbecueën, kinderen ook! De leukste buiten-eet herinneringen voor kinderen zijn natuurlijk vaak de barbecue-feestjes die lekker buiten in de zomerse tuin worden gehouden. Bij Tuincentrum Leurs kunnen kinderen nu ook zelf onder begeleiding van een gecertificeerde Grill Master enkele leuke gerechtjes bereiden op de barbecue. Jong geleerd is oud gedaan!

Vanzelfsprekend zullen enkele veiligheidstips met de kinderen besproken worden alvorens ze gaan barbecueën.

 • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar.
 • All-in prijs van deze 2 uur durende workshop: € 19,99 p.p.
 • Dit is inclusief eten en drinken. Na het afronden van de workshop ontvangen alle kids een echt Weber certificaat!

Deze barbecueworkshop voor kids is ook te boeken als kinderfeestje. Info of boeken? Mail naar: info@leurs.nl