Gameparty bij E-Village

Heldensedijk 3, 6088 NT Roggel

Jarig? Kom gamen bij E-Village! Maak het extra leuk en kies voor een arrangement. Er zijn diverse mogelijkheden:

Gameparty

€ 11 per persoon inclusief entree voor de gamehal en 2 consumpties. Voor de consumpties kun je drinken krijgen (fris = 1 bon en ranja = 1/2 bon) of chips, snoepzakje, bounty/mars/snicker (1/2 bon). Er is ook ijs verkrijgbaar.

Gameparty met frietjes

Maak het verjaardagsfeest helemaal compleet! Na het gamen met z'n allen lekker friet eten voor slechts € 14 per persoon. Dit is inclusief 2 consumpties en friet met een snack.

Gameparty met pannenkoeken

Eerst met vrienden en vriendinnen gamen en daarna zelf pannenkoeken bakken in kleine gourmetpannetjes. De kosten voor de Gameparty met pannenkoeken bedragen € 14 per persoon inclusief 2 consumpties en pannenkoeken.

Snackparty

Of kies voor het Snackparty-arrangement en geef jouw feest een gezellig tintje. Het Snackparty-arrangement bedraagt € 13,50 p.p. inclusief 2 consumpties, diverse soorten chips en hartige minisnacks.

Laserschieten

Voor slechts € 4 per persoon extra zijn alle arrangementen uit te breiden met een half uur laserschieten. Voor een gameparty met een half uur laserschieten en twee consumpties komen de kosten op € 15 per persoon. Willen jullie ook lekker blijven eten (friet met snack of pannenkoeken) dan zijn de kosten € 18 p.p.

Let wel op; Lasergamen kan alleen op zaterdag of zondag vanaf 14:00 uur. 

Air World

In de Air World , de gloednieuwe luchtkussenarena kun je voor € 8 één uur lang de meest coole air games uitproberen! Je bezoek aan de Air World kun je ook combineren met de arrangementen van de kinderfeestjes.  Voor meer info en de totale kosten kun je altijd even bellen of mailen. 

Arrangementen vooraf reserveren via: 06 - 44916129 of mail naar: info@e-villageroggel.nl