Creatief kinderfeestje bij Tante Truus

Merseloseweg 76a, 5801 CE Venray

Bij Tante Truus in Venray kun je een superleuk kinderfeestje vieren. Achter in de winkel is een speciale, aparte ruimte waar dit kan. Vanaf 6 kinderen kun je een kinderfeestje reserveren. Je kunt kiezen uit veel verschillende activiteiten, voor zowel meisjes als jongens en voor jonge kids tot tieners.

Armbandjes maken

Voor kinderen vanaf 5 jaar

Tijdens het feestje gaan we allerlei soorten armbandjes maken. En als er nog tijd over is dan maken we ook nog een sleutelhanger. We kunnen de moeilijkheid van de armbandjes aanpassen aan de leeftijd van de kinderen, daarom is dit feestje al geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Kosten: € 13,50 per kind

Handletteren

Voor kinderen vanaf 9 jaar

Je ziet ze overal, van die leuke handgeschreven teksten. Tijdens dit feestje gaan we oefenen met het ABC, en een leuk kaartje of leuke poster maken. Je oefenschrift en potlood mag je mee naar huis nemen, dan kun je daar lekker verder tekenen.

Kosten: € 14,00 per kind

Jeans to Bag

Voor kinderen vanaf 9 jaar

Je brengt hiervoor je oude (lievelings) broek mee en daar gaan we een tas van maken. Eerst gaan we de onderkant dichtmaken en dan knippen we de pijpen eraf. Vervolgens gaan we een hengsel aan de tas maken, want dat is natuurlijk wel zo handig. Dan is de tas klaar, maar natuurlijk nog een beetje saai. Daarom gaan we hem nog versieren met allerlei materialen.

Kosten: € 13,50 per kind

Unicorn Dromenvangers maken

Voor kinderen vanaf 7 jaar

We gaan aan de slag met vilt, lintjes, wolletjes en kraaltjes en daar maken we een dromenvanger van. Maar niet zomaar 1, een heuse unicorn dromenvanger.

Kosten: € 14,50 per kind

Letterbak pimpen

Voor kinderen vanaf 5 jaar

Tijdens dit feestje ga je een leuk houten letterbakje pimpen. Lekker aan de slag met verf, papier, lintjes, kraaltjes etc. In het letterbakje kan je je mooiste spulletjes showen.

Kosten: € 14,00 per kind

Memoborden maken

Voor kinderen vanaf 8 jaar

Je kunt bij Tante Truus ook memoborden maken tijdens je kinderfeestje. Truusje zorgt voor alle materialen en na een middag freubelen gaan jullie allemaal met een mooi memobord naar huis. Dit memobord kun je dan op je kamer hangen en daar leuke foto's of briefjes van vriendjes of vriendinnetje op bewaren.

Kosten: € 13,50 per kind

Robots maken

Voor kinderen vanaf 5 jaar

Knutselen alleen iets voor meisjes? Echt niet! Ook voor de jongens heeft Tante Truus ook een superleuk kinderfeestje! We gaan namelijk robots maken! Het hout, de spijkers, dopjes en nog veel meer leuke spullen liggen klaar om jouw eigen robot te maken.

Kosten: € 13,50 per kind

Rokjes maken

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Je eigen rokje maken? Hoe leuk is dat? Tijdens dit feestje ga je aan de slag met stofjes, tule, kantjes, lintjes en kralen.

Kosten: € 14,50 per kind

Spaarpot pimpen

Voor kinderen vanaf 5 jaar

We gaan een spaarpot pimpen. Je mag zelf kiezen welk model je wil en die mag je dan versieren met foamclay, bling-bling steentjes, decopagepapier of je kan hem ook schilderen.

Kosten: € 12,50 per kind

Strandtassen pimpen

Voor kinderen vanaf 7 jaar

'Huh', denk je misschien, 'strandtassen'? Daar is het toch helemaal geen weer voor? Tuurlijk wel! Wat je hoeft je strandtas niet alleen voor naar het strand te gebruiken… Hij is ook superleuk voor op je kamer, om al je friemels en frutsels in te bewaren. Je krijgt een rieten strandtas, die je gaat versieren met knoopjes, strikjes, lintjes, stofjes, kraaltjes etc.

Kosten: € 16,50 per kind

 

Tienerfeest

Zijn het tieners die komen? Dan is ranja en een snoepzak natuurlijk niet echt stoer…. Je kunt dan kiezen om de ranja te vervangen door frisdrank en de snoepzak door een cadeautje. Wel graag even melden bij de reservering.

Er is ook een speciale feestelijke workshop voor tieners, namelijk:

Hip voor nop:

Heb jij ook allerlei kleding in je kast die je echt niet meer leuk vindt? Doe ze in een zak en neem ze mee, we gaan hier weer een leuke outfit van maken. We gebruiken hiervoor de meegebrachte kleding, allerlei stiften, kralen, lintjes, en nog veel meer leuke dingen.

Dit feestje is alleen te reserveren op vrijdagavond of zaterdagavond.

Kosten: € 15,00 per kind

 

Uitbreidingsmogelijkheden kinderfeestjes

Behalve bovenstaande activiteiten, kun je het kinder- of tienerfeestje van je zoon of dochter ook uitbreiden. 

Cadeautjes uitpakken bij Tante Truus

De jarige krijgt een feesthoed op en mag natuurlijk op de stoel staan (of voor de echte bikkels op tafel) terwijl de vriendjes en vriendinnetjes zingen. De kinderen krijgen ranja en iets lekkers en natuurlijk worden de cadeautjes uitgepakt.

Kosten: € 1,75 per kind