Kinderfeestjes bij de Boshut!

Meinweg 2, 6075 NA Herkenbosch/ Roermond

Bij Brasserie de Boshut kun je terecht voor meerdere leuke kinderfeestjes! 

De Avonturier

Je start samen met de Meinweg Kids Rangers en jouw vriendjes en vriendinnetjes om 14:00 uur bij de Boshut. Samen met de gids van Staatsbosbeheer ga je dwars door de natuur op ontdekkingstocht en neem je deel aan de activiteit van de dag. Als jullie terug komen bij de Boshut maken jullie een keuze uit de kinderkaart.

De Kabouter

Vanaf de Brasserie lopen jullie het leerzame kabouterpad en wanen jullie je in de wereld van de Kabouters! Samen voeren jullie de opdrachten uit die jullie onderweg tegen komen. Na afloop van de route mogen jullie een keuze maken van de kinderkaart en gezellig samen eten. 

De Onderzoeker

Een spannende GPS tocht door het Meinweggebied! Op het einde van de speurtocht bouw je je eigen hut op de speelplek naast het Bezoekerscentrum! Als jullie uitgebouwd zijn, mag er een gerecht van de kinderkaart gekozen worden en kunnen jullie lekker eten! 

Overige activiteiten

Ook bij Boshotel Vlodrop kunnen feestjes gehouden worden. Het is ook mogelijk om deze bij de Brasserie te houden, dan komen er € 50 extra kosten bij, om de materialen te vervoeren. 

  • Boogschieten
  • Bootcamp voor kids. Trek vooral oude kleren aan, want deze kunnen vies worden! 
  • Zwemmen in het binnenbad van Wellness Center Vita Allegra met bv. een make-up workshop