Kinderfeest zelf samenstellen bij FEC Sevenum & De Schatberg

Er is alweer een jaar voorbij gevlogen en de vraag is; Wat ga je dit keer doen om jouw kind een onvergetelijk en origineel kinderfeest te geven? Je weet wel, zo'n kinderfeestje waar nog jaren over nagepraat zal worden. Een kinderfeest organiseren lastig? Stel bij FEC Sevenum en De Schatberg jouw originele kinderfeestje samen door meerdere activiteiten te combineren en stuur onze thema uitnodigingen om iedereen uit te nodigen.

Hoe ziet het samenstellen van zo'n feestje er dan uit?

Elk samengesteld kinderfeestje begint met een basispakket, dit bestaat uit wat jullie willen eten tijdens het feestje. 
Hoe ziet het samenstellen van zo’n feestje er dan uit? Kies bijvoorbeeld voor friet, pizza, pannenkoeken of ga je voor het ABC pakket?

Dan kom het allerbelangrijkste! De activiteiten voor het kinderfeest. Met twee locaties die op loopafstand van elkaar liggen zijn de mogelijkheden nog groter en leuker! Vul het basispakket aan met minimaal één activiteit, een maximaal is er niet!
Ga bijvoorbeeld voor een glamour feestje en combineer een dansworkshop met een fotoshoot en versier je eigen pannenkoeken. Hmmmm..

Wil jij echt een stoer feestje? Combineer dan bijvoorbeeld voetbaldarten met freerunnen in The Portal Action House of ga lasergamen in The Portal Lasergame! Niks is te gek en alles kan!

Wil je meer informatie over het samenstellen van een kinderfeestje? Ga naar de website http://www.fecsevenum.nl/doelgroepen/kinderfeestje/

Kinderfeest arrangement

Is de jarige al maanden aan het aftellen en zie je door de bomen het bos niet meer met alle mogelijkheden voor kinderfeestjes? Dan maken ze het bij FEC Sevenum & De Schatberg makkelijk voor jou en kies je voor een compleet kinderfeest arrangement. Alles is van het begin tot het eind geregeld; uitnodigingen, activiteiten en natuurlijk iets lekkers te eten. Kies uit een arrangement met entree tot Mattel Play! Sevenum of voor oudere kinderen een arrangement met toegang tot de Portal Action House.

Wil je meer weten over kinderfeest arrangementen? Ga naar de website http://www.fecsevenum.nl/doelgroepen/kinderfeestje/