Kinderfeestje bij BoeBaDoe Farm

Haambergweg 14, 5986 NX Beringe

Uniek kinderfeestje vieren op de boerderij? Vier je feestje dan bij BoeBaDoe Farm!  

Boerenknecht feestje

Als je meer wilt leren over de boerderij en helemaal boer(in) wilt worden.

Tijdens dit feestje krijg je een rondleiding over de boerderij, doe je een leuke speurtocht en doen jullie leuke boerenspellen. Ook kunnen jullie je lekker uitleven in de speelwei. Natuurlijk sluit je dit leuke feest af met lekkere frietjes en een snack! Oh ja, jullie beginnen natuurlijk met het versieren en eten van cake. Ook kun je hier je cadeautjes uitpakken!

 

Pony feestje 

Ben jij helemaal gek van pony's? Dan is dit feestje echt iets voor jou! 

Tijdens dit feestje zijn jullie creatief, doen jullie een ponyquiz, pimpen jullie de pony's, mogen jullie een ritje maken én mogen jullie helpen met het voeren en verzorgen van alle paarden! Natuurlijk beginnen jullie dit super gave feest met (het versieren van) cake en sluiten jullie af met heerlijke frietjes en een snack. 

 

Boeren Western feestje

Kun je niet kiezen tussen het Ponyfeestje en het Boerenknechtfeestje? Dan kun je altijd nog kiezen voor  het Boeren Western feestje! 

Tijdens dit feestje gaan jullie, na het versieren én eten van de cake, een hoefijzer versieren, doen jullie stoere boerenspelen, rijden jullie een western parcours te paard én mogen jullie je uitleven in de speelwei. Natúúrlijk eindigt dit feest ook met frietjes en een snack!

 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Hier kun je meer info vinden!