De laatste loodjes van het schooljaar gaan dit jaar erg snel. Ik denk dat dat komt omdat Carnaval, Pasen en Pinksteren laat vallen dit jaar. Nog maar 4 weken naar school en dan is het alweer vakantie! Maar eerst is het natuurlijk nog Vaderdag! Die dag is een dag bij uitstek om iets leuks te gaan doen met het gezin en Go-Kids heeft er een aantal op een rijtje gezet! 

Landal de Lommerbergen!

Zo kun je heerlijk met zijn allen gaan zwemmen in het subtropische zwemparadijs van Landal de Lommerbergen in Reuver! Met het hele gezin in de whirlpool, of samen met papa van de glijbaan! Na afloop kun je heel lekker eten in één van de restaurants die de Lommerbergen rijk is! Natuurlijk kunnen de kinderen tussendoor nog even lekker spelen. 

 

E-village!

Bij gamecenter E-Village in Roggel mogen op Vaderdag alle papa's en opa's gratis naar binnen! E-Village trakteert óók nog eens op lekkere bitterballen en andere hartige snacks! Gamen en smullen dus. Goede ingrediënten voor een dagje genieten! 

 

Lunchroom en ijssalon lo Solé!

Bij ijssalon en lunchroom Lo Solé in Sevenum kun je op Vaderdag genieten van een stoere lunch-proeverij! Een lekkere soep, een lunchtrio en natúúrlijk een zalig dessert! Voor deze lekkere lunch moet wel van te voren even gereserveerd worden. Na de lunch kan papa (en mama natuurlijk ook) nog even lekker genieten van een kop koffie, terwijl de kinderen zich nog vermaken in de speelhoek.

Tuincentrum Leurs!

Bij tuincentrum Leurs in Venlo kun je mee doen met het familie buffet in het Tuincafé. Luxe broodjes, croissants, luxe broden, zoet en hartig beleg, verse jus d'orange, huisgemaakte granola en nog veel meer lekkers. Na het eten kunnen de papa's (en de mama's) gezellig nakletsen, terwijl de kids nog even lekker spelen in de speelhoek! 

Voor het familie buffet moet ook even gereserveerd worden!

 

Kermis!

Waar mijn eigen liefhebbende echtgenoot erg van kan genieten, is de kermis. Laat het nou in Sevenum met Vaderdag kermis zijn! Ons uitje van de dag staat dus al vast, haha. Niet alleen in Sevenum is het kermis met Vaderdag. Ook in Velden, Egchel en Roermond kunnen de vaders hier samen genieten van een vrolijke dag met hun gezin! 

Wij wensen iedereen een fijne Vaderdag!!

 

Groetjes, Alice en Mirel