Lekker shoppen met je kids!!

Go-Kids heeft een Top 10 gemaakt van de leukste kinderwinkels in de regio. Doe er je voordeel mee :)

1. Tante Truus in Venray

Bij Tante Truus vind je allemaal leuke dingen zoals kinderkleding, speelgoed, decoratie voor de kinderkamer, leesboeken, tassen, sieraden en spulletjes om creatief bezig te zijn.

2. Tuincentrum Leurs in Venlo

Erg leuk en mooi tuincentrum waar je kids zich opperbest kunnen vermaken in de indoor speeltuin. Zo heb jij alle tijd om rustig allerlei leuke huis- en tuindecoraties te scoren :)

3. Jansen Noy in Sevenum

Iedereen komt van heinde en ver om in deze winkel te slagen voor een hippe kinderoutfit. De kids kunnen zich bovendien lekker uitleven op de speelzolder.

4. Ruitersport Equidrome in Venlo

Hier kun je met een gerust hart met je kids naartoe, want er zijn elke week allerlei leuke paarden- en pony activiteiten. Sneup ondertussen lekker rond op de leuke outdoor-kledingafdeling en natuurlijk kun je hier terecht voor al je paardenartikelen.

5. Let's celebrate in Panningen

Dit is een superleuke winkel waarin beleving hoog in het vaandel staat. Voor hippe kleding, speelgoed en cadeautjes kun je hier terecht, maar ook je kinderfeestje kun je hier vieren en in het Familie cafe drink je een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij.

6. Hippekip in Venray

De allerhipste kleding passen en daarna showen op de catwalk...hoe leuk is dat? Ook hier een leuke speelhoek! Dat is toch veel fijner shoppen zo??

7. Huisje boompje feestje in Horst

Ontzettend gezellige en warme winkel waar je de leukste decoraties voor in huis kunt shoppen, maar hier vind je ook de leukste kindercadeautjes! Ze hebben er prachtig houten speelgoed.

8. Het Hobbelpaardje in Roermond

Dit is de speelgoed-en spellenwinkel in Roermond en omgeving. Hier vind je een zeer uitgebreid assortiment aan (houten)speelgoed en spellen. Je komt oren en ogen te kort hier.

9. Klijntje Baby & Kids Lifestyle in Echt

Hier ga je naartoe voor hippe kinderkleding en de inrichting voor de kinderkamer. Ze volgen altijd de nieuwste trends!

10. Dean 4 Kidz in Weert

Hier vind je een zeer gevarieerd aanbod van stoere kinderkleding. Als je hier niet kunt slagen...

 

Dat komt wel goed met dat shoppen in deze koude wintermaanden :)